Werkstoffen tegen rimpels; vitamine A, C en E

In de reeks ingredienten en crèmes die je huid verjongen en verbeteren, besprak ik reeds het populaire hyaluronzuur als moisturizer en rimpelfiller, glycolzuur als peeling om diepe rimpels gladder te maken en celvernieuwing te stimuleren. Salicylzuur als peelende ontstekingsremmer. Retinol ook wel bekend als pro-vitamine A is dé rimpelkiller bij diepe rimpels of om de eerste fijne lijntjes glad te strijken. Jouw Beauty partners als je de 40 al een tijdje bent gepasseerd zijn de vitaminen A, C en E de antioxidanten in huidverzorging en daar lees je alles over in dit blog.

Wat denk je dat er gebeurt als je dagelijks vitamine ACE toevoegt aan je huidverzorging?

Iedereen weet dat 2 ons groente en 2 stukken fruit per dag gezond is voor lijf en leven. Maar wat denk je dat er gebeurt als je dagelijks vitaminen toevoegt aan je huidverzorging? Zou het kunnen dat je huid daar ook heel vitaal, fris en blozend gezond van wordt? Dat je bruist van energie en letterlijk beter in je vel komt te zitten?

Cosmetica boordevol met antioxidanten, dat klinkt goed he?

fruitWat zijn anti oxidanten?

Anti oxidanten zijn moleculen die onderling verbindingen aangaan met andere moleculen die een ongeladen deeltje, een atoom vrij hebben. Dat vrije deel bindt zich makkelijk aan een andere molecuul, een vrije radicaal waardoor een uiterst schadelijke verbinding ontstaat die leidt tot celafbraak en huidveroudering. Anti oixidanten zoals vitamine A,C en E gaan die verbindingen tegen, ze neutraliseren als het ware de vrije radicalen die in onze huidige samenleving nu eenmaal onvermijdbaar zijn.

Veroorzakers van vrije radicalen zijn o.a. roken, alcoholgebruik, slaaptekort, ongezond eten, luchtvervuiling en UV straling. De bekende #Do Not List waarbij je huid echt een flinke vitamine Boost nodig heeft.

 

 

Dé huidvitamines bij uitstek

Serums met vitamine A, C en E werken synergetisch dat wil zeggen dat ze elkaars werking stimuleren en versterken.  Vitamine A (retinol) verdunt de hoornlaag en vermindert rimpels en fijne lijntjes. Vitamine A vindt je in dierlijke bronnen zoals vlees, vis, eieren en zuivel. Vitamine C (ascorbinezuur) zorgt voor een goede weerstand en verhoogt de opname van zuurstof in het bloed en bevindt zich in citrusfruit. Vitamine E (tocopherol) werkt uitwendig goed bij huid- en haarproblemen. Het beschermt enigszins tegen zonbeschadiging en draagt bij aan het wondhelingsproces. Het bevindt zich vooral in plantaardige olie, brood, eieren, volkoren producten, noten, zaden en sojabonen. Aangezien we vandaag de dag uit onze voeding lang niet meer voldoende vitamine halen, wil je dit graag in je huidverzorgingsproducten toegevoegd hebben.

En in de schoonheidssalon?

meso-vit behandeling

meso-vit behandeling

Gezichtsbehandelingen met vitamines zijn niet weg te denken uit ons behandelmenu. We werken met 3 verschillende Beauty Partners en elk biedt een eigen vitamine lijn aan met antiaging behandelingen en aansluitende producten voor thuisgebruik. Slimme technieken als mesotherapie, liposomen, hoge doseringen in water en vet oplosbare vitamines en hoogfrequente energie zorgen voor unieke vitamine boost behandelingen waar je U tegen zegt.

Dit valt en staat vanzelfsprekend met hoge concentraties werkstoffen en technologieën om vitamines diep in de huid te transporteren waar cellen met een nog levende celkern bereikt worden. Vitamine C is bijvoorbeeld in water oplosbaar en een zeer vluchtig element dat in lipiden (vetten) gestabiliseerd toch een heel diepe werking in de huid kan hebben.

Vraag bij je volgende bezoek eens naar deze behandelingen en een korte demonstratie van de producten.

Op dit moment zijn een aantal Vitamine ACE sets in de SALE 1+1 gratis!

Maar ben er snel bij want OP=OP en wellicht is de stap naar een huidverbeterende vitamine behandeling slechts een kleine upgrade, waar je huid heel blij van wordt!

MESOVIT

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.