All Inclusive Beauty

Jouw huid mijn passie!

Hoe zou je het vinden als ik in 3 à 4 workouts jouw rimpels kan verminderen en je huid jonger laten lijken?

voor en na Enzym Acid behandeling

voor en na Enzym Acid behandeling

Dat kan met de All Inclusive Kuurbehandeling. Wat dat voor jou precies inhoudt? Dit concept bestaat uit een aantal dezelfde behandelingen kort na elkaar als kuur, of een mix van het beste voor jouw huid. Met het All Inclusive concept ga je ook zelf thuis actief aan de slag met je huid omdat een product bij de prijs is inbegrepen*.

De volgende behandelingen kunnen deel uit maken van jouw All Inclusive Kuurbehandeling:

  • Bindweefsel Massage icm Face Cuppingmassage
  • Microdermabrasie behandelingen in combinatie met chemische peelings
  • Dermo Bio Peeling op basis van kruiden
  • Minilift
  • CO2 anti pollution detox behandeling verwacht medio 2022

Tip: behandelingen combineren werkt heel effectief!

 

 

voor/na microdermabrasie en chemische peeling

voor/na microdermabrasie en chemische peeling

voor/na microdermabrasie en chemische peeling

voor/na microdermabrasie en chemische peeling

Microdermabrasie icm chemische peeling: Dit is de nummer 1 behandeling in ons Instituut! Het is een techniek (zonder apparatuur) waarbij de opperhuid met aluminiumoxide kristallen manueel wordt geschuurd. De combinatie met de enzymen en fruitzuren tot wel 70% glycolzuur is een unieke, want de toevoeging van gestabiliseerd vitamine C aan de producten werkt het synergetisch en geeft prachtige resultaten. De huid kan na deze behandeling licht schilferen en UV bescherming wordt geadviseerd.

 

 

Bindweefsel (Face Lifting)massage;

Voor en na bindweefselmassage

Voor en na bindweefselmassage

Bindweefselmassage is de 2e signature behandeling op het menu. Dit is een vorm van massage waarbij het onderhuids bindweefsel stevig wordt gemasseerd. Het is afkomstig uit de behandeling van littekens en een effectieve massage om de huidconditie te verbeteren en de doorbloeding en celstofwisseling te stimuleren. Door de massage wordt de productie van collageen en elastine in de basaalcellaag gestimuleerd. Verkleving en verkramping door stress en spierspanning wordt verminderd. De huid wordt weer soepel en stevig “gelift” en krijgt een jongere uitstraling.
Om een zo goed mogelijk resultaat te behalen met bindweefselmassage is het belangrijk dat deze structureel wordt herhaald.

Face Cupping

Na afloop van de bindweefselmassage wordt wordt de huid gemasseerd met siliconen cups die het bindweefsel versterken en de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleren. Deze techniek wordt met bindweefselmassage afgewisseld.

Kaakcontour voor/na bindweefsel massage bootcamp

Kaakcontour voor/na bindweefsel massage bootcamp

BWFIn combinatie met antiage liftende producten thuis en het gebruik van Face Cups kan de huidconditie enorm verbeteren en verstevigen.

 

 

 

 

 

Bio Peeling; deze wereldberoemde peeling bevat een combinatie van algen en fruitzuren en natuurlijke ingrediënten zoals marine plankton, paardenstaart en allantoïne. Dit is de perfecte oplossing voor elk huidtype met huidproblemen zoals littekens, pigmentproblemen, rimpelvorming en vochtarme huid. De huid kan daarna flink schilferen en heeft dorst! Behandeling met volle crèmes, serums en UV bescherming wordt aangeraden.

Minilift; Er is een toename in de vraag naar non-chirurgische lifting behandelingen. MiniLift is een cosmetische facelifting op basis van aloe vera en vitamine E. Een cosmetische lift maar dan wel zonder chirurgische ingrepen. Strak zonder snijden dus!

CO2 anti pollution detox is tegenwoordig niet meer weg te denken. Op dit moment zijn wij druk bezig met het testen van geschikte behandeling en producten om medio 2022 hierin te voorzien.

*prijs verschilt per behandeling afhankelijk van het huidige assortiment.