Openingstijden

04

Tijdelijke COVID-19 UPDATE: Angeline’s Care & Beauty Instituut is op afspraak  geopend op maandagavond en dinsdag, donderdag en vrijdag.
Ook voor advies en verkoop van producten en cadeaubonnen graag een afspraak maken om extra drukte in de salon te voorkomen. 

Behandeling annuleren

Bij ziekte of andere uitzonderlijk gevallen is het tot 24 uur tevoren mogelijk om je afspraak kosteloos te annuleren/verplaatsen.
Als je niet op je afspraak verschijnt of te laat afbelt, zijn mijn tijd, salon en instrumentarium onnodig voor je gereserveerd. Ik ben dan genoodzaakt 50% van de geplande behandeling in rekening te brengen als tegemoetkoming in de kosten.

Bonussysteem

Speciaal voor onze Diamond Member cliënten* is er een aantrekkelijk bonussysteem waarmee je automatisch spaart voor een jaarbonus welke je kunt besteden bij je volgende aankoop, 2x per jaar een voucher voor een gratis make-up behandeling en andere extra’s. 

(*de Diamond Member cliëntèle bestaat uit 15 cliënten die naast exclusieve behandelingen ook producten voor thuisgebruik kopen. Vraag naar de voorwaarden om lid te worden.)

Je behandeling of product veel goedkoper of zelfs gratis?

Daarnaast is Angeline’s Care & Beauty aangesloten bij Beautyvoordeelpas waarmee je cashback van 2300 webwinkels spaart en dit kunt besteden bij Angeline’s Care & Beauty. Vraag naar de voorwaarden van deze aantrekkelijke pas.

drg_pco_12_ampullen_gruppenbild_cok_0913_72dpi