Aftellen naar Kerst met de Ampullen Adventskalender

Ampullen zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse Beauty Routine. Logisch, want onze glazen ampullen bevatten hooggedoseerde werkstoffen (tot maar liefst 21%*) die je huid hydrateren, kalmeren, voeden, liften en veroudering vertragen. Je gebruikt ze na de Somi en onder je serum, dag of nachtcrème. Wens jezelf voor de feestdagen een verwenkalender vol met Champagne ampullen voor elk huidtype, voor Beauty’s die snel resultaat willen zien en hun huidverzorging upgraden. Een prachtig cadeau voor jezelf of om iemand cadeau te doen.
Adventskalender
* Even ter vergelijking: producten van de (voordeel)drogist en supermarkt bevatten slechts 3% en die van de apotheek en parfumerie 6-9% werkstoffen. De professionele producten van Grandel en Phyris bevatten tot maximaal 21% hooggedoseerde werkstoffen! Je bent dus echt beter af met de professionele producten van de Specialist!

Normaal betaal je voor 3 ampullen €15,95
De Verwen kalender bevat 26 stuks van €138,- voor slechts €59,90 dat is meer dan 50% korting!

Bestel jouw exemplaar nu want op is op en ze gaan heel hard!

Ook toe aan iets nieuws?

Hier zijn 2 nieuwe telgen in de Champagne Minibar!
De Sensitive Solution ampul kalmeert de gevoelige huid, beschermt en versterkt deze en maakt de huid weerbaarder. Een superzachte cocktail van paddenstoelen en melkzuurbacteriën voor een heel fijn en zacht huidgevoel.

De Matt Now ampul is een echte Party Animal! Pro Collageen peptides maken de huid glad en verminderen de rimpeldiepte, marine sachariden matteren de huid waardoor make-up perfect hecht. Daardoor is het een goede make-up primer.

Deze twee schatjes zijn zo spiksplinternieuw dat ze niet in de Adventskalender zitten, maar:

verkrijgbaar in setjes van 3 €15,95
en bij bestelling van 2 doosjes van 3 ampullen ontvang je een bewaarblikje cadeau.

2 nieuwe ampullen

Dit bericht was geplaatst op 16 november 2021, in Actueel. Markeer de permalink als favoriet.