Hoe sta jij tegenover huidveroudering?

Hoe wil jij er over 5 of 10 jaar uitzien en hoe ga je dat realiseren?

Een vraag die me vaak gesteld word is: wat is nu een goed huidverzorgingsproduct?’

Ik geef daar in de volgende video antwoord op:

Het effect van de huidverjongende behandelingen in de salon kun je thuis voortzetten door de geadviseerde skincare producten zelf te gaan gebruiken. 50% van de huidverbetering komt namelijk door het gebruik thuis!  Er is een uitgebreid assortiment uit professionele merken dat precies op je huid en budget afgestemd kan worden. Je leest er op deze pagina meer over.

 

Champagne ampullen

Champagne ampullen

Champagne cocktails voor de huid!

Ontkurk jouw eigen ‘champagnefles’ voor je specifieke huidtype, er is een uitgebreide ‘champagnebar’ voor elk huidtype! De hoge concentraties van de werkstoffen in de glazen ampullencollectie van Dr.Grandel zorgen voor diepgaande huidverbetering en huidverjonging. De ideale boost voor je huid in de weken tussen je gezichtsbehandelingen of als primer onder je make-up bij een feestje, fotoshoot of presentatie.

drg_nu_gruppenfoto_dynamisch_300dpiDr. Grandel

in love with perfection

Reeds vanaf de start van haar bedrijf in 1999 werkt Angeline met Beauty Partner Dr.Grandel. Je huid is in veilige handen met 70 jaar ervaring en Deutsche Punktlichkeit. De producten onderscheiden zich door hun plantaardige oorsprong, vrij van kritische stoffen (zoals microplastics) en dierlijke bestanddelen en dierproefvrij in combinatie met wetenschappelijke methodes. Dit natuurlijke aspect past heel goed bij de bedrijfsfilosofie: mooi verouderen op een natuurlijke manier met respect voor huid en omgeving.

See Change Yesss, we can!

See Change Yesss, we can!

 

 

Phyris Skin Care Concepts

Uniek en inspirerend persoonlijk 3 fasen concept voor ieder huidtype en vooruitstrevende methode die ontwikkeld is in nauwe samenwerking met vooraanstaande dermatologen en wetenschappers vanuit de hele wereld. De producten van Phyris bevatten plantenextracten, vitamines en andere werkzame bestanddelen, die volgens de nieuwste high-tech-methoden zijn bereid om zo de verzorgende eigenschappen volledig tot hun recht te laten komen.

 

 

Cosmedi Skincare Ericson Laboratoire

Wil jij ook de conditie van de huid meer verbeteren en meer blijvend effect van de behandelingen en producten zien, dan zijn de cosmedische skincare producten van Ericson Laboratoire een aanrader. Want professor Ericson, bioloog en specialist op het gebied van huidveroudering, heeft voor elk huidprobleem een oplossing in het assortiment. De ingrediënten en concentraties zijn zodanig op elkaar afgestemd, dat er voor iedere huid een methode is. De producten zijn cosmetisch met een aan medisch grenzende werking, vandaar de benaming cosmedisch. Met Ericson Laboratoire lever ik maatwerk. De behandelingen en producten zijn stuk voor stuk mijn paradepaardjes, specialisten op het gebied van veroudering en wetenschappelijke expertise.

Ik geloof in de diepgaande werking van de ingrediënten omdat ik keer op keer duidelijk zichtbare resultaten zie, zelfs al na een behandeling. Deze hoge concentraties gaan dieper dan de meeste cosmetische producten en dat maakt het tot huidtherapie. Ik maak voor en na de behandeling foto’s waarop de klant de verbetering ook zelf ziet en enthousiast wordt.

 

Arabesque teintArabesque lippen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arabesque My Make-up Colors

Als professionele visagist werkt Angeline met de kleuren uit de make-up collectie van Arabesque, het exclusieve merk voor de specialist. Overzichtelijk en moderne kleuren voor ogen, lippen en teint, gericht op de modieuze vrouw die met haar tijd meegaat. Arabesque is al meermaals gekozen tot winnaar van de Professional Beauty Award en we bieden aantrekkelijke voordeelsets aan met een make-up tool cadeau voor jou.

 

UltrasunUltraSun Professional Protection

Producten aanbevolen door huidexperts. UV-bescherming zonder kritische inhoudsstoffen om veilig en mooi bruin te worden. Perfecte bescherming omdat UltraSun geen gebruik maakt van onstabiele chemische filters en uniek omdat de producten ook Infrarood-A complex bescherming hebben. De gelformules worden snel opgenomen door de huid en bieden langdurige bescherming. Ook voor de gevoelige huid zijn producten leverbaar.