5 manieren om langer zomer bruin te blijven

Je komt net terug van vakantie en hebt een lekker bruin kleurtje op je huid. Maar na 2 dagen begint het zomerkleurtje al te verdwijnen en na 2 weken is er niets meer te zien van die heerlijke zonvakantie teint. Wanhopig probeer je de zon op te zoeken, maar wat als de zomer ons landje overslaat?

Uv bescherming altijd

In dit blog geef ik je 5 manieren om je zomerse teint langer vast te houden. Want het kan echt en is vrij simpel.

  1. Drink voldoende water; minstens 2 liter water en 3 kopjes groene thee per dag.
    Koffie, thee, melk en sappen tellen niet mee, dit zijn voedingsmiddelen en het lichaam heeft het bijbehorende vocht nodig om de voedingsmiddelen via de darm op te nemen. Ik snap best dat 8 glazen water in het begin best veel zijn. Neem daarom naast al die andere drankjes een glas water extra, dan schiet je al aardig op. Je huid wordt al snel zachter en gladder door het vocht dat je huid opneemt. Je huid is je dankbaar!
  2. Voedt je huid van binnenuit met Hyaluron zuur dat diep in de celkern doordringt en daar vocht vasthoudt en de huid hydrateert. Met de nieuwe Hyaluron Power ampullen ga je diepzee duiken tot in de diepste huidlagen waar cellen nog een levende celkern hebben. De  ampullen zorgen voor diepe hydratatie flash in de ochtend, filler effect als je gaat flaneren op het terras of tijdens een feestje en met time release afgifte gedurende de hele nacht om te herstellen. Lees meer over hyaluronzuur in een vorige blog.
  3. Voedt je huid van binnenuit met voeding die je huid doet glanzen, stralen en blozen. Voeding met cartenoïden zorgen voor een bruinoranje verkleuring van de huid. Je vindt deze onder andere in: wortels, zoete aardappel en pompoen.
  4. Doe een peeling of laat een fruitzuurpeeling in de Beautysalon doen; de ideale behandeling na een zomer vol zon om de bruine teint te behouden en verfrissen. De fruitzuren slijpen de dode hoornlaag, de grauwe gloed verdwijnt en er blijft een fris bruin krokant laagje achter. De EnzymAcid behandeling is ook perfect om in de nazomer/herfst een kuur (Bootcamp) van te doen.
  5. Speel een klein beetje vals met bruin-zonder-zon producten. Zelfbruiners zijn heel populair in het najaar en als je het 1-2 keer per week gebruikt zal je huid mooi bruin blijven. Het plantaardige teint-optimize complex verfrist het huidbeeld en laat een bruine gloed achter. Wel  na gebruik goed je handen wassen, anders zijn je vingers na een paar uur ook bruin 😉

Succes met deze tips en laat je me hieronder weten hoe jij je zomerse teint behoudt?

Een gedachte over “5 manieren om langer zomer bruin te blijven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.