Camping Life Beauty Diary

Deze zomervakantie heb ik gebruikt om lekker uit te rusten en een aantal beauty producten (opnieuw) te testen en reviewen. Als Beautyblogger blijf je immers altijd met schoonheid bezig. Je leest in dit beauty blog mijn bevindingen tijdens mijn Glamping Life Beauty vakantie:

Grandelat Beauty Minerals Grandelat Beauty Minerals; De voedingsupplementen zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten (plantenextracten) en door Dr.Felix Grandel (apotheker van beroep) reeds 60 jaar geleden ontwikkeld en op de markt gebracht. Pas sinds mijn bezoek aan het Royal Seminar in Augsburg heb ik voor elkaar gekregen dat deze supplementen ook in mijn Beauty Salon verkocht mogen worden. Ik geloof in de werking van schoonheid van binnenuit en wil de Beauty Minerals langer dan een maand testen om het resultaat te kunnen voelen en zien. Ik merkte wel al enig verschil na mijn vakantie: door het gebruik van het  Perfect Skin Hyaluron supplement heb ik in ieder geval geen last van droge en vochtarme huid na de zon.

Bioptic Twin Eye PadsLet eens op mijn frons, die is praktisch verdwenen na de Twin Eye Pads! Bioptic Twin Eye Pads en Phyto Caps(shop now) heb ik al 10 jaar in de salon en ik werd deze zomer weer helemaal verliefd op ze. Dikke en gezwollen oogleden worden mooi zacht en glad, rimpels en zwellingen verminderen en de oogopslag is verkwikt en fris. Wauw, ik ben nog steeds heel blij met deze top producten!

Hyaluron Power ampullen; een dergelijk serum gezien bij Kiehl’s in Via Mazzini, dé winkelstraat van Verona. Bijna alle bekende modehuizen zijn hier te vinden. Kiehl’s is een 150 jaar oude ‘state of mind’ apotheek waar kwaliteit, beleving en wetenschap hoog in het vaandel staan. De klant wordt welkom geheten ipv begroet en elegantie en beleefdheid voeren de boventoon.  Een mooie zaak waar ik me bijzonder prettig bij voelde. Het Hydra Plumping serum dat zij aanbieden lijkt op de Hyaluron Power ampullen van Dr.Grandel. Deze zijn voordeliger maar niet minder effectief.

Kiehl's Via Mazzini Verona Kiehl’s since 1851 Via Mazzini te Verona Italy:

 

 

 

 

Alpha Effect Peeling Dr.-Grandel-Beauty-Xpress-OptimizeHoe blijf je langer bruin (zonder zon)?

Alpha Effect Peeling en BX Optimize; de ideale combi na een zomer vol zon om de bruine teint te behouden en verfrissen. De fruitzuren slijpen de dode hoornlaag, de grauwe gloed verdwijnt en er blijft een fris bruine krokant laagje achter. De EnzymAcid behandeling is ook perfect om in de nazomer/herfst een kuur (Bootcamp) van te doen.  In combinatie met 2x per week Beauty Xpress Optimizer blijft  je huid tot in de herfst mooi bruin. Het plantaardige teint-optimize complex verfrist het huidbeeld en laat een bruine gloed achter. Wel  na gebruik goed je handen wassen, anders zijn je vingers ook bruin 😉

Ik hoop dat jullie deze reviews interessant vonden en voel je vrij om in de komende weken te komen tester. In het volgende blog lees je meer over hoe je teint langer bruin te houden. Fijne vakantie als je nog weggaat en tot ziens!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.