Wie helpt jou er mooi en jong uit te zien?

We leven in een tijd waarin Kim Kardashian en Kylie Jenner de grote (beauty) idolen zijn op You Tube en Instagram. Een tijd waarin beauty bloggers en vloggers (zoals ikzelf) je met regelmaat overspoelen met product reviews en testresults, filmpjes en aantrekkelijke foto’s  en het is makkelijker dan ooit om via internet informatie in te winnen over beautyproducten en de nieuwste make-up technieken.

Maar van wie laat je toe dat ze je gezicht aanraakt?

Nu kan iedereen met enige interesse in schoonheidsproducten en make-up dit naar hartenlust gaan testen en in filmpjes op internet erover vertellen, maar kennis van de huid, ingrediënten en hun werking is nog wel een vak apart. Wie kent jouw huid en de producten door en door en van wie laat je toe dat ze je gezicht aanraakt?

Juist! Dat ben ik, ik help jou om er mooi en jeugdig uit te zien door mijn kennis van de huid en de werking van de ingrediënten met je te delen. Als Beautyblogger houd ik mij dagelijks bezig met Beautyproducten waarvan ik vind dat ze een toegevoegde waarde hebben voor jouw huid. Deze producten moeten aan een aantal strenge voorwaarden voldoen die passen bij mijn visie: mooi en natuurlijk verouderen door middel van professionele producten en moderne technieken gecombineerd met de drie R’s: rust, Reiki en regelmatige persoonlijke aandacht voor jou.

Ik zie veel drukbezette vrouwen die stress ervaren en dit in hun huid vertaald zien met rimpels, droge en ruwe huid. Vele overwegen een cosmetische ingreep maar stellen de stap naar de chirurg nog even uit.

Deze producten helpen jou om er langer mooi en jong uit te zien:

 • 5 nieuwe Ericson behandelingen; cosmedi skincare behandelingen en producten die de conditie van de huid zichtbaar verbeteren en verjongen zonder gebruik van injectables. Deze behandelingen zijn het natuurlijke alternatief voor Botox bij rimpels en lijnen. De Microdermabrasie/Glycolzuurpeeling staat al jaren bovenaan de lijst met meest favoriete behandelingen. Feminity en Supreme DHEA helpen de huid bij hormonale schommelingen voor én na de menopauze.

 

 • Bioptic Twin Eye Pads

  Bioptic Twin Eye Pads voor tijdens na

  Heb je ’s avonds last van vermoeide ogen, kijk je veel op een beeldscherm of draag je een bril, of zoals ik, voor het eerst contactlenzen dan zijn de verkwikkende Bioptic Eye Care producten jouw lievelingen. Deze producten liften en hydrateren de kwetsbare huid rondom de ogen en helpen tegen vermoeidheid en veroudering. Kijk eens hoe fris en gelift mijn oogleden eruit zien na de Twin Eye Patches behandeling.

 

 • Revolution Ultra Contour palette

  Revolution Ultra Contour palette

  Contouren en Shapen; Met schaduwen breng je vervorming (contour) aan in het gezicht. Kijk bij het shapen goed naar de botstructuur van het gezicht. Kijk waar natuurlijke schaduw en natuurlijke highlights vallen, deze kan je benadrukken. Kijk naar wat je naar voren wilt halen (licht maken), of welke elementen juist wat meer in de schaduw mogen liggen (donker maken). Ik liet mij verleiden tot de ‘Revolution Ultra Contour Palette’. Mooi strak en stoer vormgegeven in zwart zoals alle hippe merken tegenwoordig doen. De prijs is goed maar de fixatie en hechtbaarheid van de poeders vond ik matig en valt voor mij als professional om die reden af.

 

 • Golden Glow Highlight en Sunkissed Bronzer

  Golden Glow Highlight en Sunkissed Bronzer

 • Veel meer gecharmeerd ben ik van de nieuwe Golden Glow Highlight en Sunkissed Bronzer van Arabesque. Twee mooie poeders om te shapen en highlighten met perfecte kleurvastheid en fixatie tot het einde van je werkdag. Door met licht en donker te spelen kun je rimpels verbloemen of volume verlies in het gezicht optisch ‘vullen’ waardoor je gezicht weer de contouren krijgt van een paar jaar geleden.

 

 

 

 • Gold Filler Botox spray voor je haar ; een hele andere tak van sport, maar zittend in de stoel van mijn kapper werd mijn aandacht getrokken door het woordje ‘Botox’. Deze op goud gebaseerde formule herstelt het haar en stimuleert de vorming van collageen waardoor het haar vanaf de wortels weer gezond en glanzend wordt. Je sprayt 2 pompjes in handdoekdroog haar, masseert dit kort en door het stylen of föhnen verdampt het vocht en dringen de mineralen diep in het haar. Bij mijzelf merkte ik minder haaruitval na het borstelen, meer volume en zachtheid. Voor de prijs van €6,95 hoef je het niet te laten, je doet lang met een flacon van 10 ml. Verkrijgbaar bij kapsalonyvonnebosman.nl

  Gold-filler-hair-botox-collagen

  Gold-filler-hair-botox-collagen

Ik hoop je met deze shopblog van voldoende informatie te hebben voorzien omtrent de nieuwste en hipste Beauty producten. Heb je interesse in een van deze producten, laat dan een reactie hieronder achter of neem contact met me op info@angelinebeautycare.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.