Een blik zegt meer dan duizend woorden…

Wimpers en wenkbrauwen zijn hot en booming. Logisch, want zij vormen het middelpunt van je gezicht en zijn heel bepalend voor je gezichtsuitdrukking. Met mooie volle en verzorgde wimpers en wenkbrauwen zie je er jonger en frisser uit. Nu is niet iedereen gezegend met volle wimpers en wenkbrauwen en daar kan gelukkig de lash en brow specialist je bij helpen.

Wist je dat 75% van de vrouwen haar haren verft en dat slechts 10% van de vrouwen haar wimpers en wenkbrauwen verft? Dat is jammer, want meer kleur geeft niet alleen meer diepte in het gezicht maar laat het gezicht ook tot ‘leven’ komen. Dus als je slim bent ga je na de kapper meteen langs de Lash en Brow specialist.

eyebrows

Kleurenspecialist

Voor het kleuren van wimpers en wenkbrauwen hebben wij al sinds de start van de salon de producten van marktleider Refectocil in huis. Waar ik ruim 20 jaar geleden tijdens mijn opleiding de wimpers zwart en de wenkbrauwen bruin verfde, heb ik me tot kleurenspecialist ontwikkeld en bied nu een compleet assortiment van Sunkissed Blond tot natuurbruin, licht vergrijsd bruin of Blazing Brunette met kastanje en roodtinten. Trendy, naturel of juist klassiek, voor ieder gezicht is er de perfecte wenkbrauw.

Wil je een natuurlijke behandeling of heb je een gevoelige huid dan zijn Henna Brows een mooi alternatief. Ook hierin bieden wij een breed spectrum aan kleuren en onderling mengen behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Voor thuis adviseren wij diverse Eyebrow producten van Arabesque afgestemd op jouw behoefte en look. Er zijn diverse kleuren en toepassingen zoals gels, potloden, poeders, sjablonen en een primer om het geheel veeg- en watervast te maken.

FB_IMG_1477658513509

Eyebrow Styling Gel

Eyebrow Styling Gel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wimpers

Lash lift is een behandeling om wimperharen meer krul te geven, hierdoor lijken wimpers langer en voller zeker wanneer dit in combinatie met verven en mascara gebruikt wordt. Ook voor de Lash Lift werken wij met marktleider Elleebana om de kwaliteit en professionaliteit te waarborgen.

Maak je look compleet door ook je wimpers te laten verven en liften. Dit is veilig voor haar en ogen. Aan deze behandelingen wordt altijd extra verzorging toegevoegd in de vorm van een vitamine serum op basis van natuurlijke oliën, keratine, groente collageen, vitamine A B C E F en K, hyaluronzuur. Dit serum is Radar proof en vrij van hormonen, parabenen, prostamide en andere prostaglandinen en kan dus veilig gebruikt worden.

Angel Wings, Carice en Chantal

Mascara’s van Arabesque doen wat ze beloven; een mooie gouden slanke huls, siliconen borstel of konisch borsteltje voor vollere en langere wimpers, meer volume, krul of alles in Extra Large. Angel Wings wil je alleen al vanwege de naam in je stash hebben. Carice is al jaren een toppertje in onze Top 10 favorieten en Chantal volgt zeker in hun voetsporen!

Mascara Angel Wings

Mascara Angel Wings

Wat doe jij aan wimper en wenkbrauw verzorging?

(Bron: Refectocil by Mikos, Esthé nr.4 april 2018)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.