de Merkel look of toch anders?

Ken je dat? Je hebt het de hele week druk met werk en gezin. In het weekend en de avonduren ren je van supermarkt naar sportschool en tussendoor probeer je een lieve dochter en vriendin te zijn. Huidverzorging is iets wat je ongeveer 10 minuten per dag probeert te doen met een crème en een cleanser, meer tijd heb je niet. Maarrrr… als je nu de boel laat versloffen dan heb je op latere leeftijd de Merkel look; een fletse en futloze teint, afhangende mondhoeken en hangwangen. Niks mis mee, maar het kan ook anders!

Start now or cry later

Begin dus op tijd met huidverzorging want daar heb je later plezier van! Je hebt later minder (diepe) rimpels en minder huidveroudering als je nu begint met goede producten afgestemd op jouw individuele huidtype en af en toe een gezichtsbehandeling. Dagcrème, het woord zegt het al, gebruik je èlke dag net zoals je nachtcrème èlke nacht gebruikt. ’s Morgens en ’s avonds je huid reinigen met een goed cleansing product doe je ook dagelijks, want de vuile vaat laat je toch ook niet dagenlang op het aanrecht staan?

Vanaf nu claim je elk weekend de badkamer een half uurtje voor jezelf om lekker te tutten met een masker, serum en wacht, je had toch laatst een paar van die lekkere #forever39 ampullen gekocht? Me Time in 30 minuten, het lijkt wel een mini vakantie in je eigen badkamer!

Forever 39

Geen smoesjes zoals:

  • ik heb dat niet nodig want ik ben toch al getrouwd
  • ik heb toch al kinderen
  • dat werkt bij mij toch niet
  • ik geloof daar niet in
  • ik haal mijn mascara er ’s avonds gewoon niet af en doe de volgende ochtend een nieuw laagje erover, dat scheelt tijd
  • mijn man houdt niet van make-up (ja, èn dus?)

Geloof me, ik heb in 20 jaar carrière alle smoesjes gehoord en ik kan je zeggen; het werkt niet. Als je op latere leeftijd een mooie, gezonde en jonge huid wilt hebben (zonder fillers en botox) dan zul je nu tijd, geld en energie moeten steken in een plan van aanpak om je huid haar jeugdige uitstraling te behouden. Or you end up like the Merkel look 🙁

Readers Choice award

Begin op tijd, want hoe later je begint met huidverzorging hoe meer ‘schade’ in te halen en uiteindelijk loop je het nooit meer helemaal in op je vriendinnen die wel aan hun huid en uitstraling hebben gewerkt. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in dit vak en ik pik ze er zo uit op een feestje; dames die roken, drinken of elk weekend party’en en hun geld uitgeven aan schimmige (soms mislukte) cosmetische ingrepen versus de dames die gestopt zijn met roken, veel minder drinken, sporten, hun huid goed verzorgen en voldoende slapen. Het loont zich echt in de veilige vertrouwde handen en het advies van de huidspecialist.

Wil je dit nou ook, mail me dan voor een afspraak met een vrijblijvend intakegesprek, huidanalyse en plan van aanpak. En merk wat ik voor je kan betekenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.