Crème de la crème van oogcrème’s

Een ooglidcorrectie staat hoog op mijn To Do lijstje maar ik stel deze cosmetische ingreep om allerlei redenen steeds uit. Een van die redenen is dat ik op natuurlijke wijze rimpels en het verouderingsproces wil tegen gaan en dat dwingt mij te zoeken naar de crème de la crème van de oogcrème’s. Bij de introductie van een nieuw merk in mijn Beautysalon fascineerde de Luxesse Multi Eyeliftkuur van Phyris mij enorm dus ik bestelde een kit om te testen. Je leest hier mijn review.

Claims van de fabrikant:

3 voudig effect op korte, middellange en lange termijneffect verstevigt de celstructuur maakt de huid gladder en beschermt tegen stress en milieu invloeden. Rimpels en lijntjes verminderen zichtbaar, een voelbaar gladdere huid rondom de ogen en een zalig gevoel van luxe.

Zwarte Zuidzee parel uit Tahiti zorgt voor gehydrateerde en stevige huid.

Nano hyaluron vermindert rimpelvorming en diepte en vult de huid van binnenuit op (strakke frisse uitstraling)

 

Ingredienten o.a.:

Passiflora: tegen gezwollen oogleden

Cafeïne: trekt bloedvaatjes samen waardoor vochtzwelling vermindert,

castor oil/wonderolie: wordt als toepassing (emollient en occlusive) in cosmetica gebruikt nadat het is geraffineerd om de huid zachter en gladder te maken, het product goed uit te smeren is.

Sorghum bicolor: glutenvrije graansoort uit Noord Afrika levert proteïne voor opbouw van cellen

Phyris Multi Eyelift maandkuur

Phyris Multi Eyelift maandkuur

Verpakking:

De Luxesse Multi Eyelift kuur wordt geleverd in een luxe box en is een plaatje om te zien op mijn toilettafel. De kuur bestaat uit drie producten die je tegelijkertijd 2x per dag gebruikt. De beide Essential Eyelift concentraten zijn verpakt in kleine glazen pipetflesjes van 5 ml. en zien er luxe maar toch cute uit. De Vision Eyelift airless dispenser (15 ml.) komt tevoorschijn door aan de dop te draaien en de ideale hoeveelheid gel te doseren. Hierdoor wordt het product niet aan de lucht blootgesteld wat verspilling, de houdbaarheid en effectiviteit goed doet.

Het gebruik:

Het Essential Serum I is crèmekleurig en breng ik met pulserende beweging aan op het onderooglid, kraaienpootjes en stiekem ook op mijn bovenlip die op het moment van testen erg droog en schraal aanvoelt😉

Het Essential Serum II is verrijkt met zwarte parel extract en is antraciet parelmoer van kleur. Dit serum breng ik aan op de bovenoogleden, frons en boven de wenkbrauwen. Hierbij doe ik wat bindweefselgrepen om het weefsel stevig te masseren, de doorbloeding op te wekken en de spieren te trainen. Mijn huid ontspant onmiddellijk.

Het Vision Eyelift serum breng ik eroverheen aan, dat voelt een beetje vettig. Vooral omdat het warme zomerse dagen zijn als ik deze producten test. Daarna doe ik vanzelfsprekend mijn oogmake-up. In de loop van de dag zie ik tot mijn grote vreugde dat mijn kraaienpootjes veel minder diep zijn  en door de zomerse warmte loopt mijn oogmake-up helaas een beetje uit. Normaal gebruik ik een ooglifting gel die vrij snel intrekt en mijn make-up goed fixeert. Dit neem ik dan maar voor lief.

’s Avonds na het reinigen van mijn huid breng ik opnieuw de beide serums en gel aan.

Op de dagen dat ik deze producten heb gebruikt is dat goed te zien, het beloofde korte termijneffect is zichtbaar. Of, als je het omdraait, op de dagen dat ik deze producten niet gebruik is dat nog beter te zien! Mijn oogleden zijn duidelijk slapper en hangen meer als ik de set producten niet gebruik! Dit stimuleert mij om 2x per dag de Multi Eyelift set te gaan gebruiken, no matter what tijd of geen tijd, zin of geen zin.

Milieu en duurzaamheid

Zwarte parel is een halfedelsteen en wordt gewonnen uit gekweekte schelpen uit Tahiti. Dit trekt onmiddellijk mijn immer kritische aandacht. Om te beoordelen of dit product bij de visie van mijn bedrijf past (natuurlijke huidverjonging met respect voor natuur en milieu), bel ik met het hoofdkantoor in Augsburg en ontvang ik een mail met duidelijke uitleg. Zoals eerder vermeld worden de schelpen gekweekt in speciale kweekvijvers in bepaalde gebieden van de oceaan. Het kweken van parels duurt enkele jaren en heeft intensieve verzorging nodig. Dit proces is langdurig en kostbaar, wat de  prijs van dit product verklaart. De producent heeft goede betrekkingen met de lokale autoriteiten in Tahiti die zorgen dat de kweek duurzaam verloopt en het milieu gerespecteerd wordt. Ook dit gegeven rechtvaardigt de prijs.

De eiwit (proteïne)moleculen van het parelpoeder zijn door het mengen met watermoleculen oplosbaar gemaakt en geschikt als cosmetisch ingrediënt. Het wordt in Azië al meer dan 1000 jaar gebruikt in Beautyproducten. Het ingrediënt is erg geliefd vanwege het hoge calcium gehalte van 31% en 56% proteïne eiwitten die helpen de huid op te bouwen en te regenereren.

voor na Multi eyelift kuur 2Resultaat:

Na verloop van tijd blijkt dat ik mijn huid bijna 2 maanden met deze kuur kan behandelen. De lange termijn belofte van een zichtbaar gladdere huid maakt deze Multi Eyelift set zeker waar. Ik heb minder rimpels, oogleden hangen minder, de huidstructuur is gladder en mijn oogopslag is frisser en jeugdiger. OMG, ik heb zelfs meer twinkeling in mijn ogen, hoe cool is dat!

Na ruim 7 weken zijn de pipetflesjes met Essentials I en II leeg maar het flacon oogliftinggel nog niet. Gelukkig kun je de serums per set van 2 los bestellen en kan ik nog even doorgaan met deze kuur want het is zo’n lekker antiage product! Ik stel de stap naar de cosmetisch chirurg weer even uit.

De prijs van de Luxesse Multi Eyelift kuur van Phyris is €74,- de Essentials per set van 2 flacons €29,- en Vision Eyelift serum 15 ml. €59,- De producten zijn online te verkrijgen via de webshop

 

Productnaam: Voordelen: Nadelen:
Essential Lift serum I en II Trekt de huid strak en glad Beetje vettig bij hitte en make-upgebruik
Ruikt heerlijk
Vision Eye Lift serum Zuinig en hygiënisch in gebruik Je ziet/voelt niet hoeveel nog in het flacon zit
Vrij droge textuur trekt huid strak

Minder rimpels en lijntjes

Verbeterde huidstructuur

Vind jij mijn blog waardevol? Deel deze gerust in jou netwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *