Crème de la crème van oogcrème’s

Een ooglidcorrectie staat hoog op mijn To Do lijstje maar ik stel deze cosmetische ingreep om allerlei redenen steeds uit. Een van die redenen is dat ik op natuurlijke wijze rimpels en het verouderingsproces wil tegen gaan en dat dwingt mij te zoeken naar de crème de la crème van de oogcrème’s. De Grand Cru in antiage huidverzroging heeft een upgrade ondergaan. De vertrouwde producten van Luxesse by Phyris zijn gerestyled en hebben 3 nieuwe zusjes gekregen. Je leest hier mijn review.

Claims van de fabrikant:

3 voudig effect op korte, middellange en lange termijneffect verstevigt de celstructuur maakt de huid gladder en beschermt tegen stress en milieu invloeden. Rimpels en lijntjes verminderen zichtbaar, een voelbaar gladde en strakke huid rondom de ogen en een zalig gevoel van luxe. Kijk, daar heb je wat aan!

  • De Koningin onder de parels de Zwarte Zuidzee parel uit Tahiti zorgt voor gehydrateerde en stevige huid.
  • Passiebloemolie maakt de huid zijdezacht door onverzadigde vetzuren
  • Nano en Filler hyaluron verminderen rimpelvorming en diepte en vullen de huid van binnenuit op (strakke frisse uitstraling)
Luxesse by Phyris

Luxesse by Phyris

Verdere ingredienten o.a.:

  • Passiflora: tegen gezwollen oogleden
  • Cafeïne: trekt bloedvaatjes samen waardoor vochtzwelling vermindert,
  • castor oil/wonderolie: wordt als toepassing (emollient en occlusive) in cosmetica gebruikt nadat het is geraffineerd om de huid zachter en gladder te maken, het product goed uit te smeren is.
  • Sorghum bicolor: glutenvrije graansoort uit Noord Afrika levert proteïne voor opbouw van cellen
Luxesse Vision Face Lift en Sleeping Cream

Luxesse Vision Face Lift en Sleeping Cream

Verpakking:

De Luxesse producten worden geleverd in een gouden box met zwarte parelmoer design 50 ml. pot en Vision Facelift  en Eyelift worden geleverd in dezelfde luxe gouden box. De producten zijn sieraden op mijn toilettafel! De Vision lift dispensers (15 ml.) zijn perfect om de ideale hoeveelheid gel te doseren. Hierdoor wordt het product niet aan de lucht blootgesteld wat verspilling, de houdbaarheid en effectiviteit goed doet.

Het gebruik:

De Luxesse Vision Face Lift Elixer kan worden aangebracht  op de ooghuid. Het Vision Eyelift serum breng ik eroverheen aan, dat voelt een eerst beetje vettig.  Daarom wacht ik even met het aanbrengen van mijn oogmake-up. In de loop van de dag zie ik tot mijn grote vreugde dat mijn kraaienpootjes veel minder diep zijn!

’s Avonds na het reinigen van mijn huid breng ik opnieuw het elixer en oogcrème aan.

Op de dagen dat ik deze producten heb gebruikt is dat goed te zien, het beloofde korte termijneffect is duidelijk zichtbaar. Of, als je het omdraait, op de dagen dat ik deze producten niet gebruik is dat nog beter te zien! Mijn oogleden zijn duidelijk slapper en hangen meer als ik de set producten niet gebruik! Dit stimuleert mij om 2x per dag de Vision Eyelift te gaan gebruiken, no matter what, tijd of geen tijd, zin of geen zin.

Luxesse Vision Eye Lift

Luxesse Vision Eye Lift

Milieu en duurzaamheid

Zwarte parel is een halfedelsteen en wordt gewonnen uit gekweekte schelpen uit Tahiti. Dit trekt onmiddellijk mijn immer kritische aandacht. Om te beoordelen of dit product bij de visie van mijn bedrijf past (natuurlijke huidverjonging met respect voor natuur en milieu), bel ik met het hoofdkantoor in Augsburg en ontvang ik een mail met duidelijke uitleg. Zoals eerder vermeld worden de schelpen gekweekt in speciale kweekvijvers in bepaalde gebieden van de oceaan. Het kweken van parels duurt enkele jaren en heeft intensieve verzorging nodig. Dit proces is langdurig en kostbaar, wat de  prijs van dit product verklaart. De producent heeft goede betrekkingen met de lokale autoriteiten in Tahiti die zorgen dat de kweek duurzaam verloopt en het milieu gerespecteerd wordt. Ook dit gegeven rechtvaardigt de prijs.

De eiwit (proteïne)moleculen van het parelpoeder zijn door het mengen met watermoleculen oplosbaar gemaakt en geschikt als cosmetisch ingrediënt. Het wordt in Azië al meer dan 1000 jaar gebruikt in Beautyproducten. Het ingrediënt is erg geliefd vanwege het hoge calcium gehalte van 31% en 56% proteïne eiwitten die helpen de huid op te bouwen en te regenereren.

voor na Multi eyelift kuur 2Resultaat:

Na verloop van tijd blijkt dat ik mijn huid bijna 3 maanden met deze kuur kan behandelen. De lange termijn belofte van een zichtbaar gladdere huid maakt deze Multi Eyelift set zeker waar. Ik heb minder rimpels, oogleden hangen minder, de huidstructuur is gladder en mijn oogopslag is frisser en jeugdiger.

OMG, ik heb zelfs meer twinkeling in mijn ogen, hoe cool is dat!

Ik stel de stap naar de cosmetisch chirurg weer even uit en geen goedkope slobberwijn meer voor mij 😉

De producten zijn vanaf heden in de winkel en online te verkrijgen via de webshop

 

Productnaam: Voordelen: Nadelen:
Luxesse Vision Face Lift Trekt de huid strak en glad
Ruikt heerlijk, gouden glans
Zuinig en hygiënisch in gebruik Je ziet/voelt niet hoeveel nog in het flacon zit
 Luxesse Vision EyeLift Vrij droge textuur trekt huid strak

Minder rimpels en lijntjes

Verbeterde huidstructuur

 Je ziet/voelt niet hoeveel nog in het flacon zit

Beetje vettig na het aanbrengen, even wachten met make-up

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.