Heel Holland Bakt…

..ze bruin met de gezichtsbehandelingen van de Beauty Bakker. Heb jij genoten van het afgelopen seizoen Heel Holland Bakt #HHB en ben je ook een echte thuisbakker geworden? Nou, ik ben ook aan het Beauty bakken geslagen en ik zeef, meng en mix dagelijks de lekkerste ingrediënten tot een heerlijk beslag waarmee jouw huid in perfecte conditie komt, beter gehydrateerd, rimpels verminderen en het kaakcontour verstevigt. Want wat een huidhonger krijg je van het kijken naar zo’n programma als je al heel lang geen gezichtsbehandeling meer hebt gevoeld.Beauty Specialist in de winkel

Sinds jaar en dag vallen behandelingen met smakelijke namen als Slagroombehandeling, Beauty Food packing, Wine Secret, Vitamin Cocktails en de Champagne ampullen bij mijn cliënten bijzonder in de smaak. Op de een of andere manier worden de smaakpapillen aangenaam geprikkeld en loopt het water in de mond bij mijn overheerlijke drankjes en gerechten, smeuïg verpakt als een ontspannende antiage behandeling die ook nog eens de conditie van je huid verbetert.

Ik moet bekennen dat ik zelf erg van eten en drinken hou en in restaurants vaak de beste inspiratie opdoe voor mijn bedrijf. Dat varieert van stoere industriële rekken waarin ik de producten en behandelingen presenteer als een echte Cocktail Bar, tot een romig crèmemasker dat als slagroom aanvoelt en een van de meest gevraagde behandelingen is. Mijn klanten zijn mijn gasten geworden en zij genieten van de heerlijkste gerechten. Terwijl zij ontspannen, klop ik een luchtig beslag als masker en mix ik Champagne Cocktails om de huidhonger- en dorst te lessen.

Multimasking

Het echte #HHB gevoel krijg ik als ik kleurige poedermaskers en geurige gels tot een luchtig beslag klop en met een spatel vakkundig op het gezicht aanbreng alsof ik een dripcake aan het glazuren ben. Elke behandeling dient uiteraard een ander doel en elke keer vieren mijn gast en ik weer een ander feestje met een ander geurtje, kleurtje en verminderen rimpels, wordt het kaakcontour steviger en voelen zij zich een aantal jaren jonger.

Mijn gasten zijn echte Thuisbakkers met de nieuwste generatie Sleeping maskers met zachte texturen die gedurende de nacht versmelten met de huid. Als je niet zo’n goede Meester Bakker bent zijn er de kant en klare vliesmaskers. Dit zijn bio cellulose sheets gedrenkt in 25 ml crème serum voor een mooie zachte en stevige huid. ’s Morgens staan zij uitgerust met een frisse revitaliseerde huid weer op en kijken als trotse patissiers in de spiegel.

Overnight Peeling en Sleeping maskUnitouch garden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De kers op de taart vormen de Champagne ampullen waarmee mijn gasten de grote Thuisbakkers finale spelen. Ze mixen en matchen de verschillende smaken precies waar hun huid behoefte aan heeft; ’s morgens meer hydratatie, ’s avonds meer voeding en regeneratie. In de zomer meer verkoeling en vocht, in de winter meer kalmering en bescherming tegen kou en centrale verwarming. De finishing Touch waarmee je punten scoort!

Champagne ampullen

Champagne ampullen

Ben of ken jij ook zo’n Thuisbakker en ben je benieuwd naar mijn Beauty Bakkerij dan ben je van harte welkom.

Ik zeg: Bakkers Klaar? Bakken maar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.