Een gezonde huid terwijl je slaapt?

Het Sleeping Mask is een nieuwe trend waarmee je elke morgen opstaat met een fris en fruitig gezicht.  Een gezonde huid terwijl je slaapt. Het klinkt aantrekkelijk en dat is het ook, want laten we eerlijk zijn: wie heeft er nu tijd voor een peeling en een maskertje?

Deze review schrijf ik voor BeautyJournaal omdat ik in aanmerking wil komen voor het testpanel. Zij hebben me gevraagd om een testreview te schrijven over een zelf te kiezen product en mijn keuze is gevallen op het Timeless Serum en het Sleeping Mask van Dr.Grandel omdat deze hippe producten ook in Nederland flink aan bekendheid gaan winnen en ik er helemaal fan van ben!

Overnight Peeling en Sleeping mask

Wat beloven de producten?

Timeless Serum corrigeert lijntjes en rimpels, stimuleert celvernieuwing en regeneratie, hydratatie en verfijning van het huidoppervlak.

Timeless Sleeping & Cream Mask versterkt de huidbarriëre en spankracht van de huid, stimuleert celvernieuwing en regeneratie en vermindert fijne lijntjes.

TL Peeling SerumTimeless Serum (30 ml. €49,95) is een zachte peeling gel met beukenknopextract dat celvernieuwing stimuleert en fijne lijntjes en rimpels reduceert. Ingekapseld glycolzuur verfijnt de poriën, zorgt voor milde exfoliatie van dode huidcellen en de huid wordt intensief gehydrateerd. Ik gebruik het als overnight peeling.

test TL Serum

Het Serum is verpakt in een glazen flesje met pipet en is een sieraad in mijn badkamer. De gel heeft een golden glow waardoor het een bijzonder aantrekkelijk product is met een hoge ‘dit wil ik hebben’ factor. Door een druk op de knop doseert zich de juiste hoeveelheid serum.

 

 

Daarna breng ik het Timeless Sleeping & Cream Mask (pot 50 ml. €66,-) aan als nachtcrème. Dit crème masker bevat ook beukenknop extract voor celvernieuwing. Avocado olie verzorgt de droge, trekkende huid en is rijk aan vitamines. Door de bijzonder fijne textuur van het crème masker voelt het luchtig aan. Het plakt in ieder geval niet aan mijn kussensloop. Ik laat het gewoon gedurende de nacht zijn werk doen. Zo makkelijk is het!

TL Sleeping mask

’s Morgens sta ik op met een zachte, gehydrateerde en fris, gezonde huid. Goed afspoelen met water, dan tonic, serum, dagcrème en make-up op en gaaaaan!

test TL Sleeping maskHet Serum gebruik ik elke nacht en 2 à 3 keer per week doe ik het Sleeping mask erover. Na een poosje merk ik dat mijn huid rustiger wordt, minder oneffenheden vertoont en in het algeheel een gezondere uitstraling heeft. Het Serum gebruik ik nu ook overdag onder mijn dagcrème en mijn huid wordt ontzettend glad en heeft een mooie glans. Wow, ik ben fan!

handen marjan 1 handen marjan 2

Op deze foto’s is alleen de rechterhand behandeld om het ‘plumping’ effect aan te tonen dat lijnen minder diep zijn.

 

Alle producten uit de Timeless serie hebben een zachte geur die mij doet denken aan zoete herinneringen uit mijn jeugd. Alleen al om die reden gebruik ik deze serie graag. Het is een uitgebreide productlijn die bestaat uit drie 24 uurscrème’s voor verschillende huidtypes, een Retinol Balm, een gladstrijkend peptideconcentraat, ampullen, een Eye&Lip serum, een bodyscrub, straktrekkende bodycrème, een decolletécrème en de producten die ik in deze review heb beschreven. Alle producten zijn verpakt in luxe potjes, dispensers en flesjes met een gouden glans. Een mooie jeugdige huid kent geen leeftijd en de begerenswaardige look draagt daar zeker aan bij. De Timeless cosmeticalijn is te verkrijgen bij Dr.Grandel depositaires of in de webshop.

 

Product Voordelen Nadelen
TL Serum Trekt snel in Glas kan in de badkamer kapot vallen
Huid wordt glad
TL Sleeping Mask Plakt niet Ik kan niets verzinnen
Lichte textuur
Geeft een beetje plumping effect
Kunststof pot

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.