Hallo zon!

Nu het voorjaar al even begonnen is mag de zon zich laten zien, wees welkom! Om de huid goed voor te bereiden en beschermen tegen schadelijke UV straling zijn zonnebrandmiddelen tegenwoordig onmisbaar!

Waarom?

In de eerste plaats helpen ze de huid gezond te houden en beschermen ze haar tegen schadelijke uv-straling. Maar ook vanuit beauty-overwegingen hoort een passend zonnebrandmiddel thuis in iedere badkamer, handtas of toilettafel: Het is namelijk één van de beste manieren om tegen vroegtijdige huidveroudering door de zon te beschermen!

Ultrasun Family 30De afgelopen dagen heb ik de Ultrasun producten getest tijdens mijn Pieterpad wandelingen. Het was flink zonnig en een dag in de buitenlucht vraagt om een goede zonbescherming. De texturen voelen luchtig aan, hebben een aangename subtiele geur en bieden goede bescherming tegen UV straling. Ik ben namelijk niet verbrand terwijl ik toch de hele dag buiten was!

 

 

Ultrasun biedt veelzijdige gezichts- en lichaamsproducten en die hebben allemaal drie overtuigende voordelen:

Perfecte bescherming: UVA- en UVB- breedbandbescherming en infraroodbescherming
Zelfs voor een gevoelige huid: zonder kritische inhoudsstoffen
wordt extreem snel opgenomen door de huid en werkt snel in

Door het gebruik van minerale UV-filters is het mogelijk om minder chemische filters toe te voegen. Dit maakt dat de producten ook geschikt zijn voor een gevoelige huid. Er is zelfs een minerale zonnebrandcreme voor Baby’s en Kids met factor 50 zodat je kindje veilig en beschermd buiten kan spelen.

De kritische werkstoffen waar een gevoelige huid vaak op reageert zoals parfum, minerale oliën, emulgatoren, siliconen, PEG’s (microplastics), aluminiumverbindingen en andere chemische stoffen zoals metoxycinnamate en octocryleen ontbreken in deze UltraSun producten. Dit maakt de producten zo veilig dat je er zelfs in beschermde wateren mee kan zwemmen zonder het koraalrif schade toe te brengen!

Andere bijkomende extra voordelen zoals het anti-aging en anti-pigmentatie effect, of een tintje maken van deze producten de perfecte Beauty Partners in de strijd tegen schadelijke zonnestraling.

Ultrasun airless dispenserUltrasun producten worden geleverd in handige kunststof airless dispensers zodat het product vers en schoon blijft en tot de laatste druppel wordt opgemaakt. Ik kan eigenlijk geen nadelen aan deze producten vinden en vind ze een welkome aanvulling op het huidige assortiment UV producten.


Nieuwsgierig geworden?

Maak dan snel een afspraak om vrijblijvend kennis te maken met de nieuwe Ultra Sun producten. Zo ben je ruim voor je vakantie voorzien van slimme, handige en veilige zonbeschermingsproducten en ga je straks goed voorbereid op reis. Natuurlijk shop je UltraSun producten ook handig online!

2 gedachten over “Hallo zon!

    • Hoi Merel, dank je wel voor je reactie. Voor dit artikel heb ik enkele producten van Ultrasun getest. Natuurlijk zijn er heel veel merken op de markt, de een iets meer verantwoord dan de andere. De Ultrasun producten bevatten onder andere geen siliconen en microplastics en dat spreekt mij persoonlijk heel erg aan! Zo komen de microplastics niet in het zee/zwemwater, wordt het niet door vissen gegeten waardoor het vervolgens weer in de voedselketen terecht zou kunnen komen. Als fabrikanten hun producten daaraan aanpassen, word ik erg blij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.