Minder rimpels en een stevigere strakke huid

Dat klinkt goed hè, wie wil dat nou niet? Collageen is het nieuwe toverwoord bij Anti Aging huidverzorging. 
Collageen vezels in het bindweefsel van je huid bepalen hoe stevig en strak de huid is. Als ze sterk en stevig met elkaar verbonden zijn, ziet de huid er mooi vol en stevig uit. Rimpels worden minder diep of vervagen en je huid wordt een stuk gladder en strakker.

Maar…Wist je dat het collageen in je huid al vanaf het 25e levensjaar afneemt en daarmee het verouderingsproces start?

Om dit verouderingsproces tegen te gaan moet de aanmaak van collageen dus worden gestimuleerd. Collageen in cosmetica is een (dierlijk) eiwit dat zorgt voor de opbouw van de huid. En juist dat dierlijke aspect vind ik een beetje jammer. In mijn salon streven we naar next level huidverbetering met respect voor mens en milieu, vrij van dierproeven (ook niet in het verleden) en vrij van dierlijke bestanddelen.

collagen boost ampullen

Beauty Partners Dr.Grandel en Phyris zijn er in geslaagd een plantaardig en maritiem collageen te ontwikkelen waarvan de moleculaire structuur beter bij het menselijk DNA past en dus beter wordt opgenomen door je huid:

  • Collagen Boost ampullen: granaatappelbloesem en gist zorgen voor minder rimpels, repareren en verstevigen
  • Collagran ampullen; hydrateren, verzachten rimpels en stimuleren nieuwe huidcellen
  • Pro Collagen Concentrate; hydrateert intensief met hyaluron, stimuleert de opbouw van collageen en maakt de huid elastisch en strak door vitamine C dat de collageenopname verbetert
  • Pro Collagen Cream; verbetert de vochtbalans, maakt de huid gladder, voedt en herstructureert de huid en stimuleert de opbouw van collageen ondersteund door vitamine C
  • See Change Collagen Cream; Power uit de zee met algen werkstoffen en maritiem collageen voor een stevige en volle huid.

Hoe wil je er over 5 of 10 jaar uitzien en wat vind je behalve ontspanning, nog meer belangrijk voor je huid? Wat hebben we daar tot nu toe aan gedaan en zitten we nog steeds op de goede weg of is je huid toe aan een effectievere behandeling? In dat geval zijn de nieuwe Collagen producten en behandelingen een uitstekende keuze! In combinatie met bindweefselmassage is dit een waanzinnig mooie behandel methode.

Bij bestaande klanten doen we jaarlijks opnieuw de Skin Check en bespreken we het 6 fase Huid Concept. Bij nieuwe klanten doen we uiteraard eerst een intake met Skin Check en 6 fase huidconcept. Geef daarbij gerust jouw bevindingen aan. Elke huid is namelijk uniek en kijkend naar jouw huid en wensen wordt duidelijk voor welk resultaat we samen gaan. Op die manier houden we een fijne samenwerking om je huid jong, gezond en stralend te houden óók op latere leeftijd.

Maak nu een afspraak voor een Skin Check, ik kijk uit naar je komst!

nl_coga_collagen_cream_titelbild_600x400_bearbeitet-1 Pro Collagen stock

Dit bericht was geplaatst op 4 februari 2020, in Actueel. Markeer de permalink als favoriet.