Happy New Year; champagne voor je huid

Champagne Cocktails voor je huid

Champagne Cocktails voor je huid

Het is weer de tijd van de nieuwjaarsrecepties, handjes schudden en netwerken met een glas bubbels in je hand. Wat ‘champagne’ voor je huid kan doen, dat leg ik je graag in dit blog uit.

Soms heeft je huid iets extra’s nodig na een periode van (december)stress, tijdens een gure winter, of na ziekte. Net zoals we tijdens een Nieuwjaarsparty feestelijk proosten met een glas bruisende champagne, zo heeft de 40+huid een dagelijkse boost nodig naast onze verzorgende en antiage dag- en nachtcrème.

In mijn praktijk voor antiveroudering en huidverbetering heb ik een Mini Bar vol met glazen Champagne ampullen met de meest waardevolle en geconcentreerde werkstoffen voor jouw huid. Het is een luxe om zo’n champagne flesje uit te kiezen, te ‘ontkurken’ en vervolgens met een weldadige massage op je huid te voelen. Voor elk huidtype zijn er diverse ‘smaken’ met uiteenlopende werkingen. Heel globaal zijn deze onder te verdelen in huidverjongend, probleemoplossend of met kalmerende werking voor de huid.

Waarom dan maar zo’n klein flesje? Dat zal ik je vertellen; de werkstoffen in deze ampullen zijn zó hooggeconcentreerd dat een kleine hoeveelheid volstaat. De werkstoffen dringen diep in de huidlagen door en bereiken de cellaag met nog levende celkernen. Daardoor zal de actuele toestand van de huid zichtbaar verbeteren en dat is wat we willen. Deze snelle ‘Champie Shotjes’ hebben als voordeel dat ze gemakkelijk thuis gebruikt kunnen worden, zodat je ook kunt variëren in smaak en kleur. In combinatie met de overbekende huidroller behandel je thuis je eigen huid met een ampul van jouw keuze. Breng daarna je nachtcrème aan en je kunt zo naar je bedje. Doe dit alles tijdens je favoriete tv programma dan kost het je geen extra tijd. Een drukbezette vrouw combineert huidverzorging met Champagne en plant dit ook nog eens heel slim in 😉 Zo blijft je huid langer mooi op een natuurlijke manier en stel je de stap naar de chirurg nog een poosje uit. Proost!

Happy Huidvriendelijke groet Angeline Heibloem, jouw Anti Aging Huidspecialist

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.