Dit wil je hebben!

Weet je nog, die waanzinnig gave eyeshadowkit van Theatre uit de 80’s? Het zwarte metalen blik met wel 30 kleuren oogschaduw waarmee we eindeloos konden experimenteren en bij elke outfit een andere kleurencombinatie creëerden. Die make-up palette wilde je hebben! Al was het alleen maar om bij de groep te horen want iedereen had zo’n eyeshadowkit en je hoorde erbij als je er ook een in je make-upstash had.

Theatre make-up kitGeneratiekloofje

We waren jonge meiden van ongeveer 13 of 14 jaar en experimenteerden erop los. Het ene meisje was iets meer bedreven met make-up kwasten dan de andere die eruit zag alsof ze voorover gevallen was in een enorme doos make-up. Onze moeders waarschuwden ons dat je van die 30 kleuren er echt maar 4 of hooguit 6 zou gebruiken. Dus zonde van je geld, zeg maar gevalletje generatiekloof.

make-up towerIk gebruikte echter bijna alle kleuren intensief door ze onderling te mengen en zo ontstond soms een look met wel 6 kleuren oogschaduw per ooglid waarbij Madonna bij in het niet viel! Het was wel balen dat mijn meest favoriete kleuren op gingen en er dus een nieuwe kleurdoos moest komen. Dat werd een gouden make-up tower die ik bij de Bijenkorf voor veel geld van mijn zuurverdiende centen scoorde. In mijn droom tower zat ook blush, compact powder en 4 kleuren lipstick, dit was èchte Bucket List material!

Light finish

Mijn kleurgebruik werd in de loop der jaren meer ingetogen en natuurlijker en uiteraard kreeg mijn moeder gelijk; ik bleef met de schreeuwerige 80’s kleuren zitten die ik natuurlijk never nooit meer ging gebruiken. Zonde om weg te gooien, want het heeft geld gekost en je weet maar nooit met een gek themafeestje, 80’s party, doe eens gek!

Het beste uit jezelf

Gedreven door missie en identiteit fantaseerde ik dat daar toch eens een duurzame en betaalbare oplossing voor moet komen. En ik ben supertrots dat ik in mijn  Beautysalon  zo’n all-in one mix en match systeem verkoop. Met de Beauty Boxen van Arabesque kan je eindeloos variëren. Je koopt alleen de kleuren die je werkelijk mooi vindt en als die favoriete kleur op is, vervang je dat ene blokje oogschaduw. Of je koopt een nieuwe trendkleur bij je hippe nieuwe outfit want in de Beauty Box is voldoende ruimte voor eyeshadows, blush en compact powder. Dit wil je hebben: het beste uit jezelf, setting make-up, satin finish, gemakkelijk, trendy, simply fascinating.

Met je eigen make-up kit creëer je eigen stijl, duurzaam en betaalbaar. Wanneer kom jij mixen en matchen?

Arabesque simply fascinating

Arabesque simply fascinating

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.