Beauty op Reis week 2

Citytrip Berlijn

Vandaag neem ik jullie mee naar het voormalige Oost Berlijn. Ik ben er 2x geweest; vlak voor de val van de muur in 1989 en een paar jaar erna. In de DDR was vroeger veel vervuilende steenkool industrie en wat dacht je van al die oude Trabantjes met hun vieze uitlaatgassen?

✅Bij airpollution en city smog helpt de Micell cleansing water omdat de Micell technologie het vuil als een magneet aantrekt.
✅Daarna een kleine hoeveelheid UltraSomi aanbrengen om het O2 gehalte in je huid met 35% te verhogen.
✅Dan de Hydro Active O2 Moisturizer erover heen. Perfluordecaline zorgt ervoor dat het zuurstof in de huidcellen wordt getransporteerd en het Classic Hyaluron zorgt voor onmiddellijk hydrateren van je huid.
✅Bij aankoop van een Micell water krijg je een rol wattenschijfjes cadeau en bij O2 serum krijg je een mini UltraSomi gratis.
Foto’s: prive en tentoonstelling de tastbare DDR @museum van de 20e eeuw in Hoorn.
(maandag 13 juli 2020)
Skincare bij airpollution en city smogMuseum 20e eeuw de tastbare DDRBerlijn DDR 1989

Ultrasomi als een frisse boswandeling

Elke dag maak ik een wandeling in het bos voor mijn huis. Ook op vakantie trekken we graag de bossen in.
Tijdens een van mijn #Pieterpad wandelingen belandde ik midden in een fikse regen- en onweersbui terwijl ik in het bos liep.
Als kind was ik erg bang voor onweer en die angst is nooit helemaal overgegaan.
Plotseling waren alle andere wandelaars verdwenen. En ik vond nergens een geschikte schuilplaats. Mijn vader, de brandweerman, had me altijd verteld dat het erg gevaarlijk was om onder bomen te schuilen tijdens onweer. En daar liep ik dus tussen ontelbare bomen!
Strompelend en rennend met een zware rugzak, struikelde ik over afgewaaide takken. Die middag kwam ik druipnat en huilend van angst en pijn bij de B&B aan.
De volgende dag heb ik de bossen maar even links laten liggen.
?Ultra Somi is als een fijne boswandeling voor je huid:
?Perfluordecalin zorgt voor transport van O2 naar huidcellen die zich delen en vernieuwen.
?De vitaliteit van je huid verbetert zichtbaar.
?Het is er nu ook in voordelige travelsize verpakkingen van 10, 20 en 30 ml.
?Handig voor in je wandelrugzak.
(dinsdag 14 juli 2020)
gezellig samen in de boomPieterpad wandelingen

Mondkapje

Ga je deze zomer met vliegtuig, trein of ov op vakantie dan moet je tijdens de reis een mondkapje dragen, of je het nou leuk vindt of niet.
Als je dit de afgelopen maanden niet gewend was dan is dat best een dingetje: benauwdheid, warmte en inademen van eigen uitgeademde afvalstoffen. Mijn huid wordt bv erg droog en rood op het jukbeen waar de rand van het mondkapje tegen mijn huid schuurt.
Vandaag deel ik wat tips om je huid gezond en stralend te houden tijdens het dragen van je mondkapje:
?Reinig je huid 2x per dag met een milde reiniging zoals Cleansing Mousse, Milk of Micell Water om uitgeademde afvalstoffen te verwijderen van je huid
?Gebruik ’s morgens Terma Somi gel of spray onder je dagcreme om je huid te beschermen tegen vochtverlies
?De Hyaluron Duo is de perfecte set om die droge schurende en vochtarme plekken tegen te gaan. Een fijn serum en luchtige 24u crème bomvol hyaluron om je huid te hydrateren en veroudering tegen te gaan
?Gebruik ‘savonds Ultrasomi fluid onder je nachtcrème om je huid meer O2 te geven die het tijdens het dragen van het kapje mist
?Is je huid geïrriteerd kies dan een fijne sleeping cream; een nachtcrème dat werkt als overnight masker. Bv Hyaluron Sleeping cream of Timeless Sleeping cream&Mask
?Niet medische mondkapjes werken 3-4 uur daarna gooi je ze weg bij het restafval
?Ik draag de elastieken gekruist over mijn oren, dat past beter over een smal gezicht. Bril over het mondkapje zetten zodat de glazen niet beslaan
?Raak het mondkapje alleen bij de elastieken aan als je het tussentijds afdoet. Bewaar evt in een afgesloten plastic zakje dat je daarna weggooit
Aanbieding: Bij aankoop van een van de geadviseerde producten een gratis RII mondkapje in plastic zakje.
(woensdag 15 juli 2020)
@partnersincreme @alettaderooij
mondkapje in ovmondkapje 2

Citytrip München

Hou je van citytrips en zit je graag op een terrasje?
Europa heeft zoveel mooie steden waar je met gemak een paar dagen zoet kunt zijn.
Hier ben ik in München, hoofdstad van deelstaat Beieren, de hofleverancier van tarwekiemen aan Beauty Partner @dr.grandel
Het was erg warm die dag en we zochten verkoeling op schaduwrijke pleintjes en het stadspark der Englischer Garten waar we met de beentjes in het stromende water zijn beland. Maar daarover later meer.
Op citytrip neem ik in mijn handtas standaard de volgende Beauty Musthaves mee:
?Terma Somi spray voor accute verfrissing en vocht
? een mini verpakking Hyaluron Filler caps voor nog meer extra vocht en onmiddellijke rimpelfiller
?Ultrasun Face Fluid Tinted honey voor een egale subtiele teint en factor 50. Ideaal voor mijn gecombineerde huid die vaak puistjes krijgt van andere merken zonnecrème
(donderdag 16 juli 2020)
citytrip munchentermasomi Munchen

 

 

 

 

 

 

 

Decolleté en buste

Lekker gek doen met twee broodjes, ik kan dat! Gekkigheid ik hou ervan vooral op vakantie ergens in Italië 1992.
Maar even zonder gekheid. Je twee vriendinnen hebben het zwaar op vakantie.
?De huid van je decolleté is dunner, verbrandt sneller, heeft minder talgklieren en de zwaartekracht werkt in het nadeel.
?Bovendien duurt het op onze leeftijd steeds langer voor die 3 slaaprimpels een beetje verdwenen zijn.
?Timeless Decolleté vult de huid van binnenuit op met een push up effect. Het werkt verstevigende, straktrekkend en strijkt de huid glad.
?Het trekt snel in en geeft een zijdezacht decolleté. Laat ze ook af en toe vrij in de wei. Daar worden de meisjes blij van!
Je bestelt het nu in de salon of online.

twee broodjesnagellak vending automaat

Nagellak

Dat Franse vrouwen hun uiterlijk goed verzorgen, wisten we. Maar dat ze het zó serieus namen dat zelfs op het metro station een vendingautomaat met nagellak staat is wel heel gaaf!
Mijn meisjes waren er in de summer of 2014 helemaal fan van. In de metro nog even snel je nagels lakken zonder beschadigingen omdat je jas en schoenen al aan hebt.
Slim bekeken daar in die Parijse banlieu.
Profi make-up merk ARABESQUE biedt tolueen vrije nagellakken die snel en gelijkmatig aanbrengen.
Je kunt kiezen uit een breed scala aan perfect dekkende en snel drogende kleuren waar je dagenlang plezier van hebt. Verkrijgbaar in de salon en online.
Dit bericht was geplaatst op 16 juli 2020, in Actueel. Markeer de permalink als favoriet.