All I want for Christmas; een strakke kaaklijn

Je huid ziet er voor je leeftijd mooi en stralend uit maar die onderkin hé…. Je hangwangen fladderen onder je kaak en onder je kin bungelt een gezellig kalkoennekje. Ik begrijp je. Bij mijn hals is het geen kwestie van welk product, maar in welke volgorde ga je naar een strakke kaaklijn?

  1. Ampullen kuur; BeautyGen renew, Contour Lift, Forever 39 liften het kaakcontour en geven versteviging va. €15,95
  2. See Change V-contour; verjongt en verstevigt het V-contour van de kaak en hals, geeft meer elaticiteit en herstelt het 3D netwerk van de huid met microalgen uit de zee €39,50
  3. Bindweefselmassage; een liftende massage waarbij het onderhuids bindweefsel stevig wordt gemasseerd waardoor collageen en elastine vezels worden aangemaakt.
  4. Beauty Gen renew Neck cream; geeft een strakkere hals en kaaklijn, geeft veerkracht en elasticiteit met rode sneeuwalg die inwerkt op het Beautygen in het DNA. Nu als aantrekkelijke cadeauset; 2 BG producten naar keuze + gratis blikje Prosecco!
  5. Vergeet je decolleté niet; Timeless Decolleté helpt tegen de slaaplijnen in het decolleté, verzorgt, vult en voedt de tere huid van de buste.

strakke kaaklijnBG Neck cream via Anja van S.

Dit bericht was geplaatst op 3 december 2019, in Actueel. Markeer de permalink als favoriet.