LED’s light up your skin

In mijn werk zie ik dagelijks vrouwen die stress vertaald zien in een droge trekkende huid en rimpels. Velen overwegen over op termijn een cosmetische ingreep te laten doen maar stellen de stap nog een paar jaar uit. Anderen willen het verouderingsproces op een natuurlijke manier tegengaan. Ik zie een duidelijke toename in de vraag naar non-chirurgische lifting behandelingen. Vrouwen willen steeds vaker ontspannende gezichtsbehandelingen met het effect van een cosmetische facelift, maar dan wel zonder chirurgische ingrepen. Strak zonder spuiten en snijden dus!

Als jij je ontspannen voelt ziet je huid er ook ontspannen uit. De stap naar de chirurg is best nog een aantal jaren uit te stellen en binnen de grenzen van het cosmetische kunnen we samen hele mooie resultaten bereiken. Het LED Masque Lumiére is een van de behandelingen die de huid verjongen en de huidconditie verbeteren.

Ik heb me al heel lang verdiept in LED lichttherapie voor de huid en het LED Masque Lumiére past heel goed bij de visie van mijn bedrijf: mooi verouderen/verjongen op natuurlijke wijze. De lichtfrequenties van het masker zijn heel natuurlijk, denk maar aan daglicht en zonlicht (zonder schadelijke UV straling) en onder invloed van de lichtstralen gaat de huid zelf nieuwe huidcellen aanmaken met elastine en collagene vezels, die de huid volume geven en strakker maken.

LED's light up

LED’s light up

Wat is LED Masque Lumiére?

Het LED Masque Lumiére is een kunststof gezichtsmasker met LED lichtjes aan de binnenzijde. Deze kunnen rood, groen en blauw licht uitstralen. Eerst wordt een speciaal verjongend serum met hyaluronzuur en beuk-extracten door middel van bindweefselmassage in de huid gemasseerd om de fibroblasten in de huid te stimuleren nieuwe collageen en elastine aan te maken. Dit serum geleidt tevens het LED licht. Daarna wordt het LED masker op het gezicht geplaatst met de gewenste kleur licht en het aantal minuten dat de behandeling duurt.

Hoe werkt het?

9decdd297b74da1699bd864517f66527

diepte in de huid van LED

diepte in de huid van LED

Zonder licht is er geen leven en zo werkt gekleurd LED licht ook op de huid. De lichtstralen gaan dieper de huid in dan welk product ook. De verschillende frequenties van de kleuren uit het lichtspectrum hebben ieder hun eigen dieptewerking op de huid en gaan een interactie aan met het biologische systeem van de huid. Vergelijk het met de wijze waarop een plant de energie van de zon opvangt om te groeien, door zgn. fotosynthese. Een ander voorbeeld voor een soortgelijk proces in de huid is de aanmaak van Vitamine D dat ook onder invloed van zonlicht (UV-licht van 297 nm) plaatsvindt.

En het resultaat?

Terwijl jij ontspant en geniet van het licht verbetert de conditie van je huid. Cellen met een nog levende celkern worden gestimuleerd om nieuw collageen en elastine aan te maken, de bouwstoffen voor een jonge, gezonde en elastische huid.

Bij een behandeling ervaar je al resultaat maar het beste effect behaal je met het All Inclusive Beauty menu; een kuur van 6 behandelingen kort achter elkaar voor de prijs van 5! Ontspanning, voordeel en resultaat heb ik jullie aandacht?

Wanneer mag ik je begroeten in mijn vernieuwde Beauty Kitchen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.