Hello Hyaluron Cocktails

Hyaluronzuur is een natuurlijk proteïne gewonnen uit suikerbieten en kan zich aan vocht binden.  Het bevindt zich van oorsprong ook in de huid en strijkt oppervlakkige lijntjes glad en vult de huid van binnenuit op. Maar naarmate we ouder worden bevat de huid steeds minder hyaluronzuur. Door dit van buitenaf op de huid aan te brengen en van binnenuit voldoende water te drinken kun je de vochtbalans van de huid heel goed herstellen.

Het helpt je dus om er jonger uit te zien!

je huid heeft dorst

Voldoende vocht is namelijk een  fundamentele voorwaarde voor een jeugdig huidbeeld. Als de huid gebrek aan vocht heeft leidt dit tot droogtelijntjes en snelle huidveroudering (rimpels).

Hyaluronzuur dat zich met vocht bindt, bestaat uit grote moleculen die voornamelijk heel geschikt zijn om oppervlakkige rimpels van binnenuit te vullen. In de Hyaluron Refill Night  is hyaluronzuur verwerkt in combinatie met algen en marinewater om elkaars werking te versterken. Je huid wordt intensief gehydrateerd terwijl je slaapt! Een echte Beauty Sleep dus.

Hyaluron Refill CocktailHyaluron Cocktails

Er is ook een kleine moleculaire structuur van hyaluronzuur (microhyaluron), die is verpakt in minuscule nanocapsules en kunnen dieper in de cellaag doordringen en zo cellen met een levende celkern voorzien van vocht. Deze vindt je in de Hyaluron Cocktail Ampullen, die de huid zowel overdag als ’s nachts doordrenken met vocht.

Ga je mee cocktails drinken?

Je gezichtshuid wordt heel blij van de nieuwe Hyaluron Cocktail ampullen, jouw cocktail voor deze zomervakantie. Het dringt tot in de diepste huidlagen waar cellen nog een levende celkern hebben.

De  ampullen zorgen voor diepe hydratatie flash in de ochtend, filler effect als je gaat flaneren op het terras of tijdens een feestje en met time release afgifte gedurende de hele nacht om je huid te herstellen.

Echte vocht boosters dus en ideaal om op vakantie bij je te hebben!

Van welke Hyaluron Cocktails word jij blij?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.