De perfecte basis voor een mooi verzorgde huid

Hou jij van cleaning en clearing? Of behoor jij tot die 30% vrouwen die haar  huid niet dagelijks reinigt en die ’s avonds zo in bed stapt? Dan heb ik helaas slecht nieuws voor je want je huid zal snel verouderen, vervuilen en een grauwe teint krijgen. You will die ugly and lonely!

Dat is natuurlijk een grapje! Je gaat er niet dood van als je nooit je huid schoonmaakt, maar…. Een mooie huid krijg je door dagelijks te reinigen. Je kunt nog zulke dure crèmes gebruiken tegen rimpels of nog zo’n prachtige make-up aanbrengen. Als je dat doet op een schone huid is de werking van je crème beter en effectiever en houd je make-up langer en mooier.

Helaas is de gezichtsreiniging nog een ondergeschoven kindje bij de Nederlandse vrouw. Ik hoor in de praktijk verhalen over reinigen met water of tonic op een wattenschijfje, met kokosvet of zeep en bijna een derde van de vrouwen reinigt dus zelfs helemaal niet.

Al draag je nooit make-up, er plakt dagelijks transpiratie, stof en vuil uit de atmosfeer op je huid. Bovendien was je je favoriete lingerie toch ook na een dag dragen? Waarom dan niet je huid?

Cleansing goed afspoelen met ruim water

Cleansing goed afspoelen met ruim water

Ik geef je de voordelen van skin cleansing op een rijtje:

  • Verwijderen make-up, stof en vuil
  • Voorbereiding op huidverzorgingsproducten
  • Fijnere poriën en minder glimmend
  • Huid wordt rustiger en minder uitgedroogd
  • Herstellen PH waarde

Double Cleansing

Hoe doe je de perfecte reiniging? Dat gebeurt door het zogenaamde ‘double cleansing’, dat wil zeggen dat je de huid schoonmaakt met een product op oliebasis (bijvoorbeeld een milk) en daarna met een product op waterbasis (bv tonic).

Cleansingproducten zijn zogenaamde “rinse off” producten dat betekent dat ze zijn gemaakt om kort contact met de huid te maken en met ruime hoeveelheid water afgespoeld dienen te worden. Doe je dit niet zal het je huid gaan irriteren. Water alleen volstaat niet. Nareinigen met een product op waterbasis is dus van belang maar ook om de PH waarde van de huid te herstellen.

Welke cleansing producten zijn voor jouw huid het meeste geschikt?

Om die vraag te beantwoorden speelt je persoonlijke voorkeur en huidtype een grote rol. Ga je voor fresh en clear omdat je een iets vette huid hebt of is die van jou juist gevoelig en trekkend en heb je behoefte aan een romige milk? Hoeveel tijd heb je ’s morgens en ’s avonds en ben je bereid om die tijd in je huidverzorging te steken?

Hier komt het advies van de huidexpert in beeld; ik kan je een cleansing concept op maat adviseren, speciaal voor jouw huidtype, behoefte en afgestemd op de seizoensinvloeden.

Bovendien heb ik deze maand een mooie aanbieding; bij aankoop van 3 cleansing producten naar keuze krijg je de Eye Make-up Remover twv € 18.50 geheel gratis.

Neem de stap naar een mooie verzorgde en gezonde huid en maak een afspraak met me. Wanneer mag ik je ontvangen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.