20 jaar een eigen bedrijf

Het is deze maand 20 jaar geleden dat ik mijn eigen Beauty Salon opende en ik weet nog goed hoe ik begon tijdens mijn studie met een tweedehands behandelstoel in een slaapkamer. Ik behandelde familie en vrienden, verfde zelfs de wimpers en wenkbrauwen van mijn man, broer en vader om te oefenen voor mijn examen!

Veel klanten van toen zijn mij nog steeds trouw en daar ben ik ze heel dankbaar voor. De behandelstoel werd al gauw vervangen voor een elektrische met stoelverwarming, ik verhuisde van de slaapkamer naar een bedrijfsruimte op de begane grond en ik had als een van de eerste een website. Veel van wat ik verdiende stopte ik terug in mijn bedrijf door nieuwe investeringen te doen in betere en luxere behandelingen, nieuwe innovatieve producten en scholing om mijn kennis up to date te houden.

Het was hard werken om naast mijn gezin een bedrijf op te bouwen en ik ben heel trots op wat ik tot nu toe heb bereikt. Hard werken is namelijk helemaal niet erg als je het met liefde en passie doet.

Het is mijn passie om jouw huid te laten stralen en verjongen op natuurlijke wijze, zonder Botox en fillers of andere invasieve methodes.

Hoe ik dat doe? Door middel van huidverbeterende producten en behandelingen, bindweefselmassage, peelings, Shiatsu en Reiki snoep ik een paar jaar van je huidleeftijd terwijl jij ontspant en geniet!

Meer weten?

Bel ( zie contactpagina) of mail me dan voor een intakegesprek, dan bespreken wij een plan van aanpak dat bij jouw huidconditie past.

Angeline start 1999

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.