Beauty Bootcamp

Jouw huid mijn passie!

Hoe zou je het vinden als ik in 3 à 4 workouts jouw rimpels kan verminderen en je huid jonger laten lijken?

voor en na Enzym Acid behandeling

voor en na Enzym Acid behandeling

Dat kan met de Beauty Bootcamps. Wat dat voor jou precies inhoudt? De Beauty Bootcamp bestaat uit een aantal dezelfde behandelingen kort na elkaar als kuur, of een mix van de beste workouts voor jouw huid.

MT Huidroller 540 naaldjes 0,25 mm

MT Huidroller 540 naaldjes 0,25 mm

Verrassing: tijdens de Beauty Bootcamp ga je zelf ook actief aan de slag met je huid!

 

De volgende behandelingen kunnen deel uit maken van jouw Anti Aging Beauty Bootcamp:

  • Microdermabrasie behandelingen in combinatie met chemische peelings,
  • Microneedling techniek dmv DermaPen en de MicroneedlingTherapie Roller,
  • MiniLift
  • Bindweefsel Massage icm Face Cuppingmassage

Tip: Alle behandelingen combineren in een Bootcamp werkt heel effectief!

voor/na microdermabrasie en chemische peeling

voor/na microdermabrasie en chemische peeling

voor/na microdermabrasie en chemische peeling

voor/na microdermabrasie en chemische peeling

Microdermabrasie icm chemische peeling: Dit is een techniek waarbij de opperhuid met aluminiumoxide kristallen wordt geschuurd. De combinatie met de enzymen en fruitzuren tot wel 70% glycolzuur is een unieke, want de toevoeging van gestabiliseerd vitamine C aan de producten werkt het synergetisch en geeft prachtige resultaten.

Microneedling;

DermaPen behandeling

DermaPen behandeling

Microneedling is een techniek waarbij met kleine naaldjes microscopisch kleine perforaties in de huid worden gemaakt. Dit doet de klant thuis door middel van de MT Huidroller en in de salon wordt gewerkt met de DermaPen. Deze technieken stimuleren het wondgenezingsproces, waarbij de huid meer collageen en elastine aanmaakt. Hierdoor zullen rimpels verminderen, de huidstructuur als geheel verbeteren en het maakt littekenweefsel verzacht en minder zichtbaar.

 

 

Face Lifting (bindweefsel)massage;

Voor en na bindweefselmassage

Voor en na bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een vorm van massage waarbij het onderhuids bindweefsel stevig wordt gemasseerd. Het is afkomstig uit de behandeling van littekens en een effectieve massage om de huidconditie te verbeteren en de doorbloeding en celstofwisseling te stimuleren. Door de massage wordt de productie van collageen en elastine in de basaalcellaag gestimuleerd. Verkleving en verkramping door stress en spierspanning wordt verminderd. De huid wordt weer soepel en stevig “gelift” en heeft een jongere uitstraling.
Om een zo goed mogelijk resultaat te behalen met bindweefselmassage is het belangrijk dat deze structureel wordt herhaald. Als onderdeel van de Beauty Bootcamp wordt bindweefselmassage dan ook als kuur aangeboden gedurende 6 weken eens per week.

Bij Face Cupping wordt de huid gemasseerd met siliconen cups die het bindweefsel versterken en de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleren. Deze techniek wordt met bindweefseelmassage afgewisseld.

Kaakcontour voor/na bindweefsel massage bootcamp

Kaakcontour voor/na bindweefsel massage bootcamp

BWFIn combinatie met cosmedische liftende producten thuis en het gebruik de huidroller kan de huidconditie enorm verbeteren en verstevigen.

MiniLift; Er is een toename in de vraag naar non-chirurgische lifting behandelingen. MiniLift is een cosmetische facelifting op basis van aloe vera en vitamine E. Een cosmetische lift maar dan wel zonder chirurgische ingrepen. Strak zonder snijden dus! Beauty Bootcamp tip: in combinatie met een bindweefselmassage is het effect nog mooier.