All Inclusive Beauty menu

Jouw huid mijn passie!

Hoe zou je het vinden als ik in 3 à 4 workouts jouw rimpels kan verminderen en je huid jonger laten lijken?

voor en na Enzym Acid behandeling

voor en na Enzym Acid behandeling

Dat kan met de Beauty Menu’s. Wat dat voor jou precies inhoudt? De Beauty Menu’s bestaat uit een aantal dezelfde behandelingen kort na elkaar als kuur, of een mix van het beste voor jouw huid. Met het All Inclusive concept ga je ook zelf thuis actief aan de slag met je huid omdat een ampullenkuur, minikit of product bij de prijs is inbegrepen*.

 

De volgende behandelingen kunnen deel uit maken van jouw Anti Aging Beauty Bootcamp:

  • Bindweefsel Massage icm Face Cuppingmassage
  • Microdermabrasie behandelingen in combinatie met chemische peelings
  • Microneedling techniek dmv de MicroneedlingTherapie Huid Roller
  • Minilift

Tip: behandelingen combineren werkt heel effectief!

 

voor/na microdermabrasie en chemische peeling

voor/na microdermabrasie en chemische peeling

voor/na microdermabrasie en chemische peeling

voor/na microdermabrasie en chemische peeling

Microdermabrasie icm chemische peeling: Dit is de nummer 1 behandeling in ons Instituut! Het is een techniek (zonder apparatuur) waarbij de opperhuid met aluminiumoxide kristallen manueel wordt geschuurd. De combinatie met de enzymen en fruitzuren tot wel 70% glycolzuur is een unieke, want de toevoeging van gestabiliseerd vitamine C aan de producten werkt het synergetisch en geeft prachtige resultaten.

 

 

Bindweefsel (Face Lifting)massage;

Voor en na bindweefselmassage

Voor en na bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een vorm van massage waarbij het onderhuids bindweefsel stevig wordt gemasseerd. Het is afkomstig uit de behandeling van littekens en een effectieve massage om de huidconditie te verbeteren en de doorbloeding en celstofwisseling te stimuleren. Door de massage wordt de productie van collageen en elastine in de basaalcellaag gestimuleerd. Verkleving en verkramping door stress en spierspanning wordt verminderd. De huid wordt weer soepel en stevig “gelift” en heeft een jongere uitstraling.
Om een zo goed mogelijk resultaat te behalen met bindweefselmassage is het belangrijk dat deze structureel wordt herhaald.

Face Cupping

Na afloop van de bindweefselmassage wordt wordt de huid gemasseerd met siliconen cups die het bindweefsel versterken en de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleren. Deze techniek wordt met bindweefseelmassage afgewisseld.

Kaakcontour voor/na bindweefsel massage bootcamp

Kaakcontour voor/na bindweefsel massage bootcamp

BWFIn combinatie met cosmedische liftende producten thuis en het gebruik de huidroller kan de huidconditie enorm verbeteren en verstevigen.

 

 

 

 

MT Huidroller 540 naaldjes 0,25 0.30 of 0.50 mm

MT Huidroller 540 naaldjes 0,25 0.30 of 0.50 mm

Microneedling;

Microneedling is een techniek waarbij met kleine naaldjes microscopisch kleine perforaties in de huid worden gemaakt. Dit doet de klant thuis door middel van de MT Huidroller Het stimuleert het wondgenezingsproces, waarbij de huid meer collageen en elastine aanmaakt. Hierdoor zullen rimpels verminderen, de huidstructuur als geheel verbeteren en het maakt littekenweefsel verzacht en minder zichtbaar.

MiniLift; Er is een toename in de vraag naar non-chirurgische lifting behandelingen. MiniLift is een cosmetische facelifting op basis van aloe vera en vitamine E. Een cosmetische lift maar dan wel zonder chirurgische ingrepen. Strak zonder snijden dus!

*dit verschilt per menu en behandeling afhankelijk van het beschikbare assortiment.