Heel Holland Bakt…

..ze bruin met die gezichtsbehandelingen van de Beauty Bakker. Heb jij genoten van het afgelopen seizoen Heel Holland Bakt #HHB en ben je ook een echte thuisbakker geworden? Nou, ik ben ook aan het Beauty bakken geslagen en ik zeef, meng en mix dagelijks de lekkerste ingrediënten tot een heerlijk beslag waarmee jouw huid in perfecte conditie komt, gehydrateerd, rimpels verminderen en het kaakcontour verstevigt.

HHB met logo

Sinds jaar en dag vallen behandelingen met smakelijke namen als Wine Secret, Slagroombehandeling, Beauty Food packing, Cocktail behandeling en de Champagne ampullen bij mijn cliënten bijzonder in de smaak. Op de een of andere manier worden de smaakpapillen aangenaam geprikkeld en loopt het water in de mond bij mijn overheerlijke drankjes en gerechten, smeuïg verpakt als een ontspannende behandeling die ook nog eens de conditie van je huid verbetert.

Ik moet bekennen dat ik zelf erg van eten en drinken hou en in restaurants aan tafel vaak de beste inspiratie opdoe voor mijn bedrijf. Dat varieert van stoere industriële rekken waarin ik de producten en behandelingen presenteer als een echte Cocktail Bar, tot een luchtig foam masker dat als slagroombehandeling aanvoelt tot op de dag van vandaag en een van de meest gevraagde behandelingen is. Mijn klanten zijn mijn gasten geworden en genieten van de heerlijkste gerechten, terwijl zij ontspannen bak ik yoghurt pannenkoeken of Beauty Food flammkuchen en mix ik Champagne Cocktails om de dorst te lessen.

Multimasking

Het echte #HHB gevoel krijg ik als ik snoeperige poedermaskers en geurige gel tot een luchtig beslag klop en met een spatel vakkundig op het gezicht aanbreng alsof ik een cake aan het glazuren ben. Elke behandeling dient uiteraard een ander doel en elke keer vieren mijn gast en ik weer een ander feestje met een ander geurtje, kleurtje en verminderen rimpels, wordt het kaakcontour steviger en voelen zij zich een aantal jaren jonger.

Mijn gasten zijn echte Thuisbakkers met de nieuwste generatie Sleeping maskers met zachte texturen die gedurende de nacht versmelten met de huid. ’s Morgens staan zij uitgerust met een frisse revitaliseerde huid weer op en kijken als trotse patissiers in de spiegel.

Overnight Peeling en Sleeping mask

Sleeping maskers

Champagne Ampullen

Champagne Ampullen

Maar de kers op de taart vormen de Champagne ampullen waarmee mijn gasten de grote Thuisbakkers finale spelen. Ze mixen en matchen de verschillende smaken precies waar hun huid behoefte aan heeft; ’s morgens meer hydratatie, ’s avonds meer voeding en regeneratie. In de zomer meer verkoeling en vocht, in de winter meer kalmering en bescherming tegen kou en centrale verwarming.

Ben jij of ken jij ook zo’n Thuisbakker en ben je benieuwd naar mijn Beauty Bakkerij dan ben je van harte welkom.

Ik zeg: Bakkers Klaar? Bakken maar!

Vind jij mijn blog waardevol? Deel deze gerust in jou netwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *