Cosmedi Skincare

4562ebdd72488ccd9bcbeab1039ed9fdHoe sta jij tegenover huidveroudering?

Hoe wil jij er over 10 jaar uitzien?

Het effect van de huidverjongende behandelingen in de salon kun je thuis voortzetten door de geadviseerde skincare producten zelf te gaan gebruiken. 50% van de huidverbetering komt namelijk door het gebruik thuis!  Er is een uitgebreid assortiment uit professionele merken dat precies op je huid en budget afgestemd kan worden.

Cosmedi Skincare Ericson Laboratoire

Wil jij ook de conditie van de huid meer verbeteren en meer blijvend effect van de behandelingen en producten zien, dan zijn de cosmedische skincare producten van Ericson Laboratoire een aanrader. Want professor Ericson, bioloog en specialist op het gebied van huidveroudering, heeft voor elk huidprobleem een oplossing in het assortiment. De ingrediënten en concentraties zijn zodanig op elkaar afgestemd, dat er voor iedere huid een methode is. De producten zijn cosmetisch met een aan medisch grenzende werking, vandaar de benaming cosmedisch. Met Ericson Laboratoire lever ik maatwerk. De behandelingen en producten zijn stuk voor stuk mijn paradepaardjes, specialisten op het gebied van veroudering en wetenschappelijke expertise.

Ik geloof in de diepgaande werking van de ingrediënten omdat ik keer op keer duidelijk zichtbare resultaten zie, zelfs al na een behandeling. Deze hoge concentraties gaan dieper dan de meeste cosmetische producten en dat maakt het tot huidtherapie. Ik maak voor en na de behandeling foto’s waarop de klant de verbetering ook zelf ziet en enthousiast wordt.

Champagne Cocktails voor je huid

Champagne Cocktails voor je huid

Champagne cocktails voor de huid!

Ontkurk jouw eigen ‘champagnefles’ voor je specifieke huidtype, er is een uitgebreide ‘champagnebar’ voor elk huidtype! De hoge concentraties van de werkstoffen in de ampullencollectie van zorgen voor diepgaande huidverbetering

drg_nu_gruppenfoto_dynamisch_300dpiDr. Grandel

Reeds vanaf de start van haar bedrijf werkt Angeline met het merk Dr.Grandel. De producten onderscheiden zich door hun plantaardige oorsprong, vrij van dierlijke bestanddelen en dierproefvrij. Dit natuurlijke aspect past heel goed bij de bedrijfsfilosofie: mooi verouderen op een natuurlijke manier met respect voor huid en omgeving.

Er zijn uitgebreide lijnen voor elk huidtype, mooie serums en een uitgebreide ampullencollectie.

 

 

Beauty boxen die je zelf kunt samenstellen

Beauty boxen die je zelf kunt samenstellen

Arabesque professionele make-up

Als visagist werkt Angeline met de kleuren uit de make-up collectie van Arabesque, het exclusieve merk voor de specialist. Arabesque is al tweemaal gekozen tot winnaar van de Professional Beauty Award en wordt ondersteund door de professionele duitse visagist Christian von Molo.

Twee maal per jaar is er de nieuwe Hot & Trend Collectie met modieuze kleuren voor contour, ogen, nagels en lippen. Duurzaamheid  door de Beauty boxen,  magneetdoosjes waar je zelf de oogschaduw en blush  naar wens kunt samenstellen en vervangen.

 

Sense-Aroma balsems

sense-aroma LogoPuur natuurlijk op basis van aromatische olieën en worden met de hand gemengd.

De balsems hebben een lichamelijke en spirituele werking. Op een wonderlijk zachte, doch krachtige manier helpen deze balsems op subtiele wijze veranderingsprocessen te ondersteunen, soepel energetische blokkades op te heffen, emoties liefdevol los te weken, energie lagen (aura’s) te helen en grond onder de voeten te krijgen.

Voor de behandeling van uw Chakra’s, hulpchakra’s en andere fysiek/emotionele klachten.