Dit wordt de nieuwe trendkleur voor 2019

Dit is volgens het toonaangevende instituut Pantone dé trendkleur voor 2019 en waar komt Arabesque Make-up binnenkort mee op het  trend make-up palette?

Living Coral is een zachte frisse koraal kleur voor wangen, lippen en nagels en vooruit doe eens gek; als highlight op het jukbeen!

Gecombineerd met oceaanblauwe en mooie naturel tinten voor de ogen zijn dit echte Beauty Musthaves voor dit voorjaar.

 

 

Dit bericht is geplaatst op 29 januari 2019, in Actueel.

20 jaar een eigen bedrijf

Het is deze maand 20 jaar geleden dat ik mijn eigen Beauty Salon opende en ik weet nog goed hoe ik begon tijdens mijn studie met een tweedehands behandelstoel in een slaapkamer. Ik behandelde familie en vrienden, verfde zelfs de wimpers en wenkbrauwen van mijn man, broer en vader om te oefenen voor mijn examen!

Veel klanten van toen zijn mij nog steeds trouw en daar ben ik ze heel dankbaar voor. De behandelstoel werd al gauw vervangen voor een elektrische met stoelverwarming, ik verhuisde van de slaapkamer naar een bedrijfsruimte op de begane grond en ik had als een van de eerste een website. Veel van wat ik verdiende stopte ik terug in mijn bedrijf door nieuwe investeringen te doen in betere en luxere behandelingen, nieuwe innovatieve producten en scholing om mijn kennis up to date te houden.

Het was hard werken om naast mijn gezin een bedrijf op te bouwen en ik ben heel trots op wat ik tot nu toe heb bereikt. Hard werken is namelijk helemaal niet erg als je het met liefde en passie doet.

Het is mijn passie om jouw huid te laten stralen en verjongen op natuurlijke wijze, zonder Botox en fillers of andere invasieve methodes.

Hoe ik dat doe? Door middel van huidverbeterende producten en behandelingen, bindweefselmassage, peelings, Shiatsu en Reiki snoep ik een paar jaar van je huidleeftijd terwijl jij ontspant en geniet!

Meer weten?

Bel ( zie contactpagina) of mail me dan voor een intakegesprek, dan bespreken wij een plan van aanpak dat bij jouw huidconditie past.

Angeline start 1999

8 tips om eeuwig jong te blijven

Heb jij een jonge mooie huid en wil je die graag behouden dan heb je meer nodig dan alleen een dagcrème. Ik heb 20 jaar ervaring als antiage huidspecialist en geef al jaren hoe-houd-ik-mijn-huid-jong-tips. Grappig, dat ik juist deze 8 tips die ik zelf al jaren toepas en aan mijn klanten adviseer, in vakblad Kosmetiek las:

Doelgerichte thuisverzorging

Doelgerichte thuisverzorging

  1. Clean it; met stip op 1 reinigen, reinigen, reinigen. Een mooie, jonge en gezonde huid begint met 2 x per dag reinigen. Gebruik 2 of meer producten die je huid op een milde en grondige manier ontdoen van stof, talg, zweet en vuildeeltjes. Je weet niet wat je ziet als je 30 dagen lang je huid double cleant met milk of foam, micell en tonic!
  2. Peel it; Peel Good staat hoog op mijn Beauty Menu. Wekelijks je huid peelen of scrubben om dode huidcellen te verwijderen en de structuur van je huid te verbeteren is een must. Er zijn verschillende producten met een milde tot diepe werking, bv met enzymen en fruitzuren die dode huidcellen verweken en de huid gladder maken.
  3. Bindweefselmassage; Vrouwen om mij heen zien stress in hun huid vertaald in een droge, trekkende huid en rimpels. Veel van hen overwegen Botox of Fillers, maar als je dit niet wilt en op natuurlijke wijze je huid wilt verjongen dan is bindweefselmassage een goed en gezond alternatief! Door deze stevige massage wordt de aanmaak van collageen en elastine in de huid gestimuleerd met een stevige en gladde huid als gevolg.
  4. Microneedling; rol je huid met een huidroller met minuscule naaldjes die een netwerk van kleine kanaaltjes maken. Hierdoor stimuleer je het wondhelingsproces waardoor de huid weer collageen en elastine gaat aanmaken. Na enige tijd wordt je huid strakker, gladder en steviger.
  5. Microdermabrasie; dit is een techniek waarbij de opperhuid wordt geschuurd met kristallen. Meestal wordt hiervoor een apparaat gebruikt. Ik masseer de kristallen liever met de hand in om de druk naar wens aan te passen. In combinatie met een bindweefselmassage en enzymen/fruitzuren peeling levert dit al na 1 behandeling mooi resultaat op.
  6. Producten voor thuisgebruik; ongeveer 50% van het resultaat wordt behaald met behandelingen in de salon en de andere helft door je huid dagelijks te verzorgen met de juiste producten. Er is altijd verbetering mogelijk. Begin op tijd met goede, ondersteunende huidverzorgingsproducten want hoe langer en meer huidschade hoe minder resultaat.
  7. UV zonbescherming; UV straling brengt veel schade toe. Bescherm je huid dus tegen UV straling om huidkanker, huidschade en veroudering tegen te gaan. Ook op bewolkte dagen en achter het raam is UV straling, dat vergeten we nog wel eens…
  8. Gezonde lifestyle en voeding; Wil jij ook een gezonde en gladde huid, begin dan nu je Lifestyle en voeding aan te passen. Ik ben namelijk van mening dat je met gezonde leefstijl en voeding de conditie van de huid nog meer kunt verbeteren. Tijdens de behandelingen geef ik adviezen en voedingstips afgestemd op jouw huidtype. Tijdens de behandeling en ook thuis geniet je van een glas Beau Tea om je huid van binnenuit ondersteunen, verjongen en hydrateren.

Welke van deze tips doe jij regelmatig?

(Bron: Kosmetiek Vakmagazine 6-2018)