Fris en jonger uiterlijk met bindweefselmassage

Vrouwen om mij heen zien stress in hun huid vertaald in een droge, trekkende huid en rimpels. Veel van hen overwegen Botox of Fillers, maar als je dit niet wilt en op natuurlijke wijze je huid wilt verjongen dan is bindweefselmassage een goed en gezond alternatief! De afgelopen jaren heb ik mij meer en meer bekwaamd in het geven van bindweefselmassage; een liftende vorm van massage waarbij het onderhuids bindweefsel stevig wordt gemasseerd. Het is afkomstig uit de behandeling van littekens en een effectieve massage om de huidconditie te verbeteren en de doorbloeding en celstofwisseling te stimuleren.

voor/na 5x bindweefselmassage

voor/na 5x bindweefselmassage

In de afgelopen jaren heb ik al veel gasten mogen masseren. Lees hier de review van Marga:

‘Bedankt voor de bindweefselmassage kuur. Ten eerste was het fijn om iedere week even aandacht en tijd voor jezelf in te lassen ?, maar ook de massages zelf vond ik prettig. De meningen zullen daar over verschillen, maar ik vond het prettig en de “ mindere” momenten waren van korte duur. 
Het leukste was dat collega’s mij complimenten gaven over mijn huidstructuur die zoveel mooier was geworden. Ze hadden me even niet gezien omdat ik een tijdje ziek ben geweest, dus zij waren een mooie voor en na test?.
Maar ook mensen in mijn naaste omgeving geven complimenten dat ik er zo fris uit zie! Het resultaat is er en daar ben ik heel blij mee, nu gaan we voor het behouden van het resultaat!’

De voordelen van bindweefselmassage:

  • stimuleert de productie van collageen, elastine en aanmaak van hyaluron in de fibroblasten (basaalcellenlaag)
  • verkleving en verkramping door stress en spierspanning wordt verminderd
  • de huid wordt weer soepel, stevig en heeft een jongere uitstraling
  • het effect van de massage gaat nog 100 dagen door afhankelijk van thuisverzorging

Om een zo goed mogelijk resultaat te behalen met bindweefselmassage is het belangrijk dat deze structureel wordt herhaald. Als onderdeel van het All Inclusive Beauty Menu wordt bindweefselmassage dan ook als kuur aangeboden gedurende 2×3 weken achtereen.

Additioneel wordt Face Cupping toegepast met siliconen cups die het bindweefsel versterken en de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleren. Deze techniek wordt met de manuele bindweefselmassage afgewisseld. Thuis wordt het gebruik van een vitamine C preparaat en Hyaluron creme geadviseerd om het effect van de massage zo lang en goed mogelijk te ondersteunen.